Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Identyum

Što je to identyum?

Identyum je digitalna platforma namijenjena s jedne strane firmama koje nude usluge, a s druge strane krajnjim korisnicima tih usluga. Naime, riječ je o digitalnoj platformi pomoću koje će firme moći provjeriti svoje korisnike, tj. moći će ih vrlo jednostavno i brzo identificirati.

Nadalje, ovom platformom će moći koristiti podatke iz raznih baza podataka o svojim klijentima te će isto tako uz pomoć nje moći obavljati proces onboardinga. Krajnji korisnici usluga firmi pomoću identyum digitalne platforme mogu izraditi digitalnu osobnu iskaznicu, kojom će na vrlo siguran način moći odrađivati proces identifikacije u digitalnom svijetu. Digitalnom osobnom iskaznicom će ti isti korisnici moći upravljati svojim profilom i isto tako će moći svoje službene i osobne dokumente elektronički potpisivati.

Ova digitalna platforma poslovanje između firmi koje nude razne usluge i krajnjih korisnika tih usluga podiže na višu, moderniju i sigurniju razinu. Ono što je najvažnije, ova digitalna platforma štiti podatke korisnika o moguće zlouporabe.

Koje su prednosti identyum?

Želite znati koje su prednosti identyum digitalne platforme u odnosu na tradicionalne načine identifikacije, onda pročitajte ovaj tekst i saznajte sve o tome. Je li vam se ikad dogodilo da ste na poslovnom sastanku ili na nekom privatnom sastanku u restoranu i želite u tom trenutku podijeliti svoj identitet online?

Uz identyum platformu to možete napraviti brzo i bez puno uloženog truda uz pomoć svog pametnog telefona. Ili možda želite napraviti dostavu i morate dokazati da stvarno radite za određenu kompaniju? Ili se možda prijavljujete za posao od kuće i trebate dokazati svoj identitet nekome tko živi na drugom kraju svijeta? Ili ste možda prodavač koji šalje reklamne emailove i želite biti sigurni da klijenti vjeruju u vaš identitet?

Bez obzira na to koji je slučaj, vi uz pomoć ove aplikacije možete u svakom trenutku kontrolirati svoje osobne podatke i sami donosite odluke kome želite podijeliti te iste osobne podatke ili kome će ti podaci biti vidljivi.

Identyum prijava

Identyum digitalna aplikacija je dostupna na google playu i na app storeu. Ukoliko koristite android pametni mobitel onda otiđite na google play i preuzmite navedenu aplikaciju besplatno. Ako koristite jedan od modela iPhone pametnog telefona, onda otiđite na app store i preuzmite ovu aplikaciju, također besplatno.

Nakon što se identyum aplikacija preuzme na vaš pametni telefon, kliknite na njezinu ikonu kako bi se pokrenula. Zatim će se od vas tražiti da izradite svoj korisnički račun, sa kojim ćete koristiti navedenu aplikaciju. Jednom kada to napravite, biti ćete spremni svoj identitet dokazati u bilo kojoj situaciji kada vam to bude potrebno.

Dokazivanje kreditne sposobnosti nikada vam neće biti lakše jednom kada se prijavite. Provjera tuđeg identiteta tijekom obavljanja određenog posla vam također neće biti nikad lakša, nakon prijave. Traže vas da dostavite potpisane osobne ili službene dokumente? Ne brinite, nakon prijave u aplikaciju, moći ćete svoje dokumente potpisivati i dostavljati bez obzira na to gdje se nalazili.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (564 ocjena)