Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Express pozajmice

Trebaju vam express pozajmice?

Tražite li izvor kratkoročnog financiranja tada su express pozajmice pravo rješenje za vas. Neplanirani troškovi mogu se ekspresno pojaviti no isto tako brzo se mogu i otplatiti. U slušaju da se naišli na problem koji od vas traži hitan novac naša usluga express pozajmica može vam pomoći već danas.

Do express pozajmice uz minimalne uvjete

Mi ne poslujemo sa sitnim slovima i naše express pozajmice nisu lažne. Nama nije u cilju da vas prevarimo i da vam uzmemo novac. Svim svojim klijentima pružamo jednaku mogućnost da u što kraćem roku dobiju novac ne tražeći ih razne potvrde kojima gube vrijeme i novac. Ponekad pravovremena reakcija može biti od izuzetne koristi, zato poslujemo brzo i reagiramo na svaki zahtjev gotovo odmah. Do express pozajmice možete doći uz minimalne uvjete javnih bilježnika i potvrda poslodavaca. U samo nekoliko koraka putem interneta uz osnovnu dokumentaciju zatražite do 4000 EUR koliko maksimalno isplaćujemo. Naše express pozajmice su jednako provjerene kao i brzi zajmovi online.

Express pozajmice u jednom danu

Zato se naša usluga i zove express. Zahvaljujući internet poslovanju možemo vam pružiti najsigurniju i najbržu uslugu express pozajmica gdje ćemo vam isplatiti novac unutar 24 sata od vaše prijave. Često je to čak i za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije. Za dobivanje express pozajmice potrebno je biti punoljetan i imati redovita mjesečna primanja po tekućem računu u bilo kojoj banci. Na žalost nećemo biti u mogućnosti isplatiti pozajmicu na blokirani ili zaštićeni račun. Do pozajmice dođite bez banke putem tableta, računala ili pametnog telefona. Naši klijenti ne znaju za čekanje, stajanje u redovima i nepotrebno gužvanje. Iz vlastitog doma bilo kada i bilo gdje zatražite express pozajmice.

Zašto express pozajmice kod nas

Posjedujemo dugogodišnje iskustvo u financiranju. Kako smo pomogli mnogima diljem svijeta možemo pomoći i vama. Redovito usavršavamo svoje usluge pružajući klijentu sigurnost, povjerenje i brzu isplatu. Tvrtka smo s višegodišnjim iskustvom u financiranju u cijeloj Europi. Vodeći smo pružatelj financijskih mobilnih usluga u EU i svijetu. Imamo preko 2 000 000 zadovoljnih korisnika, kojima putem interneta ili mobilnih uređaja nudimo diskretne i lako dostupne express pozajmice.

Express pozajmica otplatit će vaše dugove

Ova usluga namijenjena je dužnicima koji nemaju preveliki dug. Želite li zatvoriti minus u banci, platiti režije ili prijevremeno zatvoriti kredit to možete s našom express pozajmicom. Kupite kućanski aparat, uredite sobu ili popravite svoje vozilo. Onda kada vam drugi okrenu leđa brzikredit.com će vam pomoći. S transparentnom i diskretnom uslugom možete računati na nas i u budućnosti ako za to bude potrebe. Vrlo bitno je da mjesečnu ratu platite na vrijeme kako bi ste i kasnije mogli s nama poslovati. U slučaju da se pojavio problem oko naplate molimo vas da kontaktirate naš odjel naplate.

Osigurajte svoje express pozajmice već danas, ispunite zahtjev i pošaljite ga na obradu!

         
Ocjena: 4.5 / 5 (680 ocjena)