Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Eurokorekt kontakt

Kako pronaći Eurokorekt kontakt?

Uzimanja kredita jedno je od osjetljivijih postupaka u koje se čovjek može upustiti. Upravo u tom trenutku po pravnoj osnovi ugovora o kreditu obvezujete se na više godina drugoj osobi zajmodavcu plaćati stanoviti iznos anuiteta. Ako pri tom kasnite s otplatom određeni rok, zajmodavac može imati niz instrumenata na raspolaganju da prisilno naplati svoju tražbinu. Jasno je da se u takav postupak nije pametno upustiti nepromišljeno. Upravo zato ste možda razmišljali o korištenju pomoći ovlaštenog kreditnog zastupnika. Jedan od najboljih ovlaštenih kreditnih zastupnika svakako je Eurokorekt. Kontakt za tog, od Ministarstva financija licenciranog, posrednika možete lako pronaći na internetu. Samo upišite u tražilicu Eurokorekt kontakt i vrlo lako ćete doći do svih potrebnih podataka poput kontakt broja, emaila. Na njihovoj web stranici možete se informirati i o vrstama kredita, zaštiti osobnih podataka, štednim proizvodima itd. Ono što posebno preporučamo je ispunjavanje online upitnika. Na temelju tog upitnika Eurokorekt će vam moći još preciznije i točnije pomoći u rješavanju vašeg kreditnog problema.

Kako vam Eurokorekt kontakt može pomoći?

Pronalazak najkvalitetnije kreditne linije je svakako želja svakog budućeg kreditnog obveznika. Eurokorekt kontakt pritom može pomoći na razne načine. Najbolje od svega je što za svoje savjete i ekspertizu neće naplatiti proviziju. Drugim riječima, usluga njihovog savjetovanja i posredovanja je potpuno besplatna! Način na koji se Eurokorekt financija je isključivo preko partnerstva s drugim bankama poput Otp Banke, PBZ-a, Kent Banke, Sberbank i sl. Eurokorekt kontakt vam prvenstveno može pomoći na način da vam olakša razumjevanje vašeg kreditnog rejtinga, te da vam objasni načine na koje ga možete poboljšati. Upravo će kreditni rejtng tj vaša sposobnost otplate kredita biti ključan faktor u određivanju koliki iznos kredita ćete dobiti i koliko otežavajuć u vidu sredstva osiguranja tražbine koje će zajmodavac tražiti. Vaš kreditni rejting će se prvenstveno odrediti preko online upitnika kojega možete jednostavno i brzo ispuniti na stranicama Eurokorekta. Za sva druga pitanja u vezi kredita slobodno priupitajte stručno osoblje Eurokorekta.

Znate li koja upozorenja će vam Eurokorekt kontakt uputiti?

Ako upišete Eurokorekt kontakt i dođete na njihovu službenu stranicu, vjerojatno ćete vrlo brzo vidjeti određena važna upozorenja. Svakako je dobro pročitati upozorenja koja vam Eurokorekt kontakt upućuje prije nego što se upustite u daljnju aktivnost ugovaranja kredita. Spomenuta upozorenja su naznačena velikim slovima i obojana crvenom bojom kako vam ne bi promaknula, Prvo važno upozorenje je to da je Eurokorekt d. o. o. agencija specijalizirana za kreditno poslovanje te da ima odobrenje za rad koje je izdalo Ministarstvo financija Republike Hrvatske. Isto tako, imaju odobrenje Hvatske narodne banke za obavljanje takvih djelatnosti. U upozorenju također piše da vas djelatnici nikada neće tražiti plaćanje naknade u bilo kojem obliku. Nadalje, upozoravaju da ako vas i jedan “djelatnik” traži plaćanje naknade, da budete na oprezu jer to sigurno nije djelatnih Eurokorekta te se u tom slučaju radi o pokušaju prijevare kojega treba odma prijaviti. Konačno, bit ćete upozoreni i o zaštiti vaših osobnih podataka. Sve navedeno upućuje na razinu zaštite i profesionalnosti s kojom Eurokorekt pristupa svakom klijentu!

         
Ocjena: 4.8 / 5 (633 ocjena)