Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Eurokorekt

Zašto bi vam trebao Eurokorekt?

Kada razmišljate o kupnji novog dijela auta, posavjetovat ćete se sa automehaničarom kao čovjekom od struke da vas savjetuje koji auto dio je najbolji za vaš auto. Isto tako, ako vas boli trbuh duže vrijeme, posjetit ćete liječnika da vam kaže što nije uredu, jer raspolaže s određenim stručnim znanjima. Prirodno je i normalno da ne možete znati sve o svemu, te da se morate oslanjati na pomoć i tumačenja drugih koji su većinu života proveli na stjecanju upravo tih znanja koji vam sada trebaju. Od navedenih primjera nimalo drugačiji slučaj nije kada morate sklopiti ugovor o kreditu, ugovor o kupoprodaji stana ili slično. Upravo tada bi se trebali posavjetovati sa stručnim ljudima: ovlaštenim kreditnim posrednicima. Trgovačko društvo koje u tome prednjači svakako je Eurokorekt grupa. Riječ je o timu stručnjaka koji su desetljećima gradili karijeru upravo u području koje vam treb: financije. Uz to, Eurokorekt ima odobrenje za rad od Ministarstva financija, što vam jamči da se s pouzdanjem možete obratiti upravo njima.

Eurokorekt kao vaš asistent prilikom uzimanja kredita

Kao što smo prethodno rekli, pomoć je uvijek dobrodošla u područjima u kojima nemamo znanja, pa tako i prilikom ugovaranja kredita. Eurokorekt vam s čitavim nizom insrumenata i informacija može pomoći pri sklapanju ugovora o kreditu. Tako već na njihovim stranicama možete vidjeti razne članke u kojima upozoravaju na rizike koji mogu nastupiti kada osoba uzima kredit. To upravo dokazuje da im je stalo da vas zaštite kao slabiju ugovornu stranu (jer u ugovoru o kreditu, korisnik kredita je naspram banke uvijek slabija ugovorna strana). Tako vas Eurokorekt upozorava na činjenicu da postoje tzv. objektivni i subjektivni rizici. Objektivni rizik podrazumjeva određena kretanja na tržištu koja su izvan vaše kontrole. Npr. ukoliko imate ugovorenu promjenjivu kamatnu stopu, te Središnja banka npr, . zbog rastuće inflacije poveća kamatnu stopu kao instrument sprječavanja daljnjeg rasta inflacije, taj potez Središnje banke jest negativna objektivna okolnost koja ne ide u prilog vama kao korisniku kredita. Pod subjektivnim okolnostima podrazumjevamo čimbenike za koje ste vi odgovorni, a koji pogoršavaju vašu sposobnost otplate kredita. Upravo zato, spomenuti stručnjaci se trude da se navedeni rizici svedu na minimum.

Eurokorekt kao pomoć pri refinanciranju ovrha i blokada

U širokoj lepezi koju vodeći kreditni posrednik – Eurokorekt nudi u svojoj ponudi jest između ostalog i pomoć pri refinanciranju ovrha i blokada. Ukoliko trebate pomoć pri refinanciranju ovrhe, Eurokorekt bi upravo trebao biti onaj kreditni posrednik koji će vam u tome pomoći. Naime, nude vam iznos kredita do 30. 000 EUR za rok otplate od 10 godina. Anuitet pri tom iznosi 373, 56 EUR. KTA je 8, 60 & a ESK 9. 46. Kada to obračunate, kupni iznos koji ćete morat platiti kroz 10 godina za korištenje ovog kredita jest 44. 827, 20 EUR. Kao što vidite, kamatna stopa nije među najnižima, ali s druge strane, vaš kreditni rejting je jako loš s obzirom da ste pod ovrhom. Upravo zato mnoge banke vam se ne bi usudile dati novac uopće. S obzirom na to da u ovom slučaju postoji rizik za zajmodavca, utoliko bi mu nagrada za izlaganje tom riziku trebala opravdano biti veća, kao što u ovom slučaju je.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (508 ocjena)