Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Eurokorekt forum

Za Eurokorekt forum ima ovaj stav!

Prije korištenjauslugama kreditnog zastupnika, dapače, prije uzimanja ikakvog kredita, važno je informirati se o tome kojeg zajmodavca odnosno kreditnog zastupnika uzimate. S obzirom da će upravo ta pravna osoba idućih nekoliko godina biti vaš vjerovnik, važno je znati kakvog vjerovnika imate i da li mu možete vjerovati. Jedno od mjesta gdje će se svaka osoba uputiti prilikom analize svog budućeg vjerovnika je forum. Ako je meta vašeg odabira Eurokorekt, forum će o tom kreditnom zastupniku reći samo pozitivne stvari. Najprije, kada je u pitanju Eurokorekt, forum će vam reći da je to kreditni zastupnik koji je ovlašten od Ministarstva financija za pružanje usluga kreditiranja. Taj certifikat je od velikog značaja jer time je sama država progovorila u prevedenom mislu: ovom kreditnom zastupniku možete vjerovati. Ono što ćete također saznati na forumu jest da je Eurokorekt jedan od vodećih hrvatskih kreditnih zastupnika. Na tržištu koje obiluje konkurentnošću, oni su se izborili te zauzeli svoje mjesto kao jedni od najkonkurentnijih!

Ako vam treba kreditni posrednik, pogledajte što kaže za Eurokorekt forum

Na forumu se mogu naći razni komentari i postovi stoga svakom od nih treba pristupati kritično. Ne poznajete osobu koja taj komentar piše te baš kao što ne bi vjerovali strancu na ulici, jednako tako ne treba vjerovati svakom komentaru na forumu. Ipak, ako mnogo komentara tvrde istu stvar, možete opravdano pretpostaviti da je istinita. Kada je u pitanju Eurokorekt, forum će imati poprilično unificiran stav. Na više mjesta na forumu naići ćete na korisnike koji će istaknuti da je Eurokorekt ovlašten od Ministarstva financija za pružanje usluga kreditiranja. Isto tako, mnoge osobe će se javiti s pozitivnim iskustvima suradnje s Eurokorektom. Dosta postova ćete vidjeti o tome kako je Eurokorekt vodeći kreditni zastupnik u Hrvatskoj. Od koristi će vam biti i brojni komentari koji će istaknuti razne financijske usluge koje Eurokorekt nudi poput reporogramiranja duga, refinanciranja ovrhe, kredita za kupnju nekretnine itd. Jednom riječju, za Eurokorekt forum ima ujednačeno pozitivan stav!

Što za Eurokorekt forum kaže?

Kreditno posredovanje u Hrvatskoj postoji već nekoliko godina. Ipak, velik dio javnosti o tome i dalje nije dovoljno informiran. Kakva je to konkretno praksa, tko su agencije koje pružaju takve usluge i tome slično. Krediti su postali nažalost neizbježan dio svakodnevnice stoga je informiranost o kreditiranju postala obveza svakog građanina. Pri tom moramo imati na umu da postoje razni subjekti tj. agencije čije kreditno poslovanje granići sa zakonitim, dapače, može se reći da je riječ o lihvarenju. Baš kako bi sprječili da vam nastane kakva šteta, forum je dobro mjesto za informirati se. Za kreditnog posrednika Eurokorekt, forum navodi razne uvjete koje zadovoljavaju kako pravne tako i financijske kriterije. Uz to, za Eurokorekt forum će vam reći da se radi o subjektu ovlaštenom od Ministarstva financija. Eurokorekt ne samo da nudi savjete za sklapanje ugovora o kreditu, nego na sebe preuzimaju i proces realizacije, a cijela usluga je za samog korisnika kredita besplatna! Način na koji oni ostvaruju profit jest preko provizija koje dobivaju od banaa!

         
Ocjena: 4.7 / 5 (580 ocjena)