Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Erste nenamjenski krediti

Erste nenamjenski krediti ponuda

Nenamjenski kredit alternativna je vrsta kredita koja često uključuje upotrebu investicijskih vrijednosnih papira kao kolaterala i oslanja se na složeno strukturiranje. Brokeri i financijske institucije mogu nuditi regulirane nenamjenske zajmove uz neke specifične zahtjeve vladine dokumentacije. Regulirani Erste nenamjenski krediti omogućavaju zajmoprimcu da koristi investicijski portfelj kao zalog kredita, iako se prihodi ne mogu koristiti za kupnju, nošenje ili trgovanje vrijednosnim papirima. Jedna od prednosti ove vrste zajma je što pruža ulagačima pristup sredstvima bez potrebe da prodaju svoja ulaganja. Općenito, nenamjenski zajmovi mogu se također predstaviti kao kategorija kreditiranja na različitim platformama za pozajmljivanje. Zajmodavci će obično tražiti od zajmoprimca da navede svrhu kredita za osobni kredit. To je posebno važno kod internetskih platformi za pozajmljivanje gdje maloprodajni i institucionalni ulagači odlučuju ulagati u zajmove prema svojoj određenoj namjeni. Propisi zahtijevaju od financijskih institucija da otkriju je li kredit nenamjenski ili namjenski kredit.

Erste nenamjenski krediti i usporedba sa namjenskim kreditima

Koja je razlika između namjene i nenamjenskog potrošačkog kredita? Namjenski kredit može se koristiti samo za određenu stavku (npr. kupnja nekretnine, obnova itd. ), tj. banka istražuje svrhu za koju se koriste financijska sredstva (klijent mora dostaviti, na primjer, ugovor o kupnji). Erste nenamjenski krediti mogu se koristiti za bilo što (čak i za odmor), tj. banka ne istražuje kako se zajam koristi. Nenamjenski krediti smatraju se alternativom tradicionalnom pozajmljivanju s maržom jer omogućuju korištenje višestrukih investicijskih računa za osiguranje kredita. I nenamjenski i maržinski krediti omogućit će ulagačima da i dalje ostvaruju koristi od svojih portfelja, poput dividendi, kamata i aprecijacije. Oboje također podliježu pozivu za maržu ako vrijednost založenih vrijednosnih papira padne ispod navedene granice. Unatoč tome, postoje razlike između ove dvije vrste zaduživanja. Erste nenamjenski krediti obično se prodaju kao kreditne linije s vrijednosnim papirima. Obično ih je složenije dobiti od standardnog kredita s maržom. I, kao što je gore spomenuto, oni se ne mogu koristiti za kupnju vrijednosnih papira, dok se maržinski krediti obično koriste samo u svrhu ulaganja u vrijednosne papire. Brokerske kuće nude maržinske kredite na pojedinačne investicijske račune. Vrijednosni papiri nude zajmoprimcima priliku da dobiju kredit korištenjem ulaganja na više računa.

Erste nenamjenski krediti beneficije

Mnogi zajmoprimci obično smatraju nenamjenskim kreditima privlačnim. Sredstva ponuđena za posudbu ovise o vrijednosti vrijednosnih papira koji se koriste kao kolateral, a ne o razini duga ili kreditnoj sposobnosti. To izravno smanjuje zahtjeve za kreditnom sposobnošću, čineći cjelokupni postupak vrlo brzim. Zajmoprimci mogu očekivati ​​da će sredstva dobiti za dan ili dva. S druge strane, postoje neki nedostaci kojih morate biti posebno svjesni. Iako možete otplatiti kada želite, troškovi kamata se gomilaju i mogu postati neukrotivi ako neko vrijeme ne plaćate. Sljedeće područje zabrinutosti je nestabilnost dionica. Ako pad padne i vrijednost kolaterala opadne, morat ćete platiti kredit ili uplatiti dodatno jamstvo. Zajmodavac ponekad može prodati i vaše vrijednosne papire, a da vas ni ne obavijesti, no to se ne može dogoditi kada su u pitanju Erste nenamjenski krediti. Sukladno tome, prije potpisivanja nenamjenskog kredita, važno je razmotriti potrebu za financiranjem i razumjeti rizik gubitka investicijskog portfelja zbog neplaćanja kako bi se izbjegle nepredviđene okolnosti. Mnoge mrežne platforme nude nenamjenske kredite, uključujući brokerske platforme, tradicionalne banke, pa čak i neke mrežne zajmodavce, uključujući peer-to-peer (P2P) platforme, no nijedna takva platforma nije sigurna kao Erste banka i njeni Erste nenamjenski krediti.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (530 ocjena)