Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Erste nenamjenski kredit kalkulator

Ako vas zanima Erste nenamjenski kredit, kalkulator će vam pomoći u računanju anuiteta

Svi mi nažalost u jednom trenutku života dođemo u situaciju u kojoj nam je potreban kredit kako bi zadovoljili neku našu potrebu. Ako donesemo odluku da ćemo ugovoriti kredit, ono o čemu moramo najviše voditi računa su stavke ugovora poput iznosa kredita, kamatne stope i roka otplate. Dužina roka otplate ovisiti će prvenstveno o iznosu kredita. Smisao iza toga jest taj da ukoliko ste uzeli veći kredit, ne želite da mjesečni anuitet bude toliko visok da ga sukladno vašim mjesečnim primanjima ne možete otplaćivati. Stoga je potrebno “rastegnuti” otplatu na duži rok kako bi se mjesečni anuitet smanjio. S obzirom da takvo računanje može predstavljati nepotrebnu matematičku muku, na vašu sreću za Erste nenamjenski kredit kalkulator koji se nalazi u sklopu njihove službene web stranice rješava problem za vas! Jednostavno, upišite u internetsku tražilicu Erste nenamjenski kredit kalkulator i vrlo brzo ćete pronaći mjesto na kojem možete u svega par klikova izračunati sve što vam je potrebno za ugovaranje ovog kredita!

Znate li kako za Erste nenamjenski kredit, kalkulator funkcionira?

U prethodnom poglavlju otkrili smo kako pronaći Erste nenamjenski kredit kalkulator te zašto je koristan. Ono što ćemo iznijeti u nastavku je način na koji Erste nenamjenski kredit kalkulator točno funkcionira. Kao što smo rekli, ne trebate znati matematičke jednadžbe kako biste izračunali iznos mjesečnog anuiteta i rok otplate ovisno o iznosu kredita. Jedino što trebate napraviti je posjetiti navedenu stranicu i poigrati se s njihovim kalkulatorom koji sve to radi umjesto vas!

Sve što trebate znati vezano za Erste nenamjenski kredit kalkulator!

U prethodnom smo poglavlju rekli kako Erste nenamjenski kredit kalkulator funkcionira. U nastavku ćemo dodatno razraditi tu temu. Kao što smo rekli, svaki korisnik može na kalkulatoru birati određene parametre poput iznosa kredita i roka otplate. Ovisno o tomu će te mijenjati i ukupni iznos otplate i ukupni iznos kamate. Kao što ste već primjetili, ako na kalkulatoru odaberete najkraći rok otplate od 13 mjeseci, platit ćete i najmanji iznos kamate. To se može protumačiti na način da vam banka kraće pruža “uslugu” davanja kredita i samim time vi manje plaćate cijenu za tu uslugu. Na taj način će banka brže doći do svoje tražbine nego kod dužeg roka otplate, što znači da će imati veću količinu novca u opticaju što pak znači da će biti likvidnija, a što veća likvidnost je ono ćemu svaka banka teži. Nasuprot iznesenog primjera, ako na kalkulatoru odaberete najduži mogući rok otplate od 120 mjeseci, iako će vam mjesečni anutitet biti jako nizak, ukupni iznos kamate biti će višestruko veći nego što je bio za najkraći rok otplate. Kako bi dobili dojam o čemu pričamo, najbolje je da se uvjerite sami. Upišite u tražilicu Erste nenamjenski kredit kalkulator i provjerite rečeno već danas!

         
Ocjena: 4.6 / 5 (540 ocjena)