Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Erste nenamjenski kredit

Što je Erste nenamjenski kredit?

Nenamjenski ili drugim riječima još i gotovinski krediti načešće se koriste za zadovoljavanje kakve kratkotrajne hitne financijske potrebe. Npr. uređujete kuhinju i treba vam novac za to, ili kupujete auto. Nenamjenski krediti u suštini znače kao što ime kaže, da im namjena nije ugovorom određena stoga takve kredite možete koristiti za koju god svrhu želite. S druge strane, postoje namjenski krediti kod kojih je svrha ugovorom određena, npr. stambeni kredit. Ukoliko razmišljate koji nenamjenski kredit uzeti, utoliko bi vam voljeli skrenuti pažnju na Erste nenamjenski kredit. Iako je ponuda nenamjenskih kredita velika, te svaka banka ima svoju ponudu nenamjenskog kredita, Erste namjenski krediti se među njima ističu. Tako će vam iz Erste banke reći, ako zatražite Erste nenamjenski kredit, da ga možete dobiti odmah bez naknade za obradu. Isto tako će vam ponuditi mogućnost ugovaranja tzv. opcije prijevremene otplate i to bez ikakvih dodatnih troškova. Isto tako će vam dati mogućnost biranja valute. Sve navedeno ukazuje na određene prednosti koje ponuda Erste banke ima pred konkurentima!

Kako ugovoriti Erste nenamjenski kredit?

Ukoliko vas zanima sve prethodno spomenuto vezano za Erste nenamjenski kredit, utoliko će vas zanima kako najbrže i najlakše do njega. U nastavku ćemo vam reći kako ali isto tako vas upozoriti na određene pojedinosti o kojima morate voditi računa pri ugovaranju svakog ugovora o kreditu pa tako i ovog. Naime, mogućnost da dobijete Erste nenamjenski kredit utvrditi će se u skladu s procjenom vašeg kreditnog rizika tj. kreditne sposobnosti koju vi kao korisnik kredita imate. O tome će ovisiti visina vaših primanja, broj uzdržavanih članova, ukupan broj i iznos drugih kredita koje imate. Ako vam je kreditna sposobnost povoljna, moći ćete dobiti kredit bez ikakvih instrumenata osiguranja. To znači da Erste Banka vjeruje da ćete biti sposobni vratiti taj iznos i ne želi se dodatno osigurati za to. Ako, pak, predstavljate određeni rizik za banku, banka će se htjeti dodatno osigurati putem zadužnice, jamaca, ili kakvih drugih instrumenata osiguranja. Ako smatrate da imate dobru kreditnu sposobnost, zahtjev za gotovoinski kredit možete predati u Erste banci ili čak preko mobilne aplikacije!

Kako izgleda kad Erste nenamjenski kredit prestane po određenoj ugovornoj osnovi?

Erste nenamjenski kredit može prestati postojati na nekoliko načina. Najprije, možete isplatiti sve svoje dospjele obveze i time izvršiti svoju ugovornu obvezu. Isto tako, ako ste djelomično ispunili svoje ugovorne obveze i nemate namjeru nastaviti koristiti kredit, vi također možete odustati od ugovora o kreditu i to bez navođenja razloga. To će biti moguće samo ako u roku od 14 dana od sklapanja ugovora o tome obavijestite banku. Ako vam je banka već isplatila sredstva, morate u roku od 30 dana od obavještavanja Erste banke o odustanku vratiti Erste banci sva plaćena sredstva i to uvećana za kamatu koja teče od dana isplate tih sredstava vama kao korisniku. Erste nenamjenski kredit može također prestati zato što ste vi prestali izvršavati svoje obveze, točnije, plaćati dospjele obveze u za to predviđenom roku. Erste banka tada ima mogućnost korištenja instrumenata osiguranja s ciljem podmirenja svih dugovanja. Točnije, može tražiti prisilnu naplatu preko zadužnice kojom će pokrenuti ovrhu, stoga svakako pazite da do toga ne dođe.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (554 ocjena)