Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Erste mini kredit uvjeti

Erste mini kredit: uvjeti ugovora o kreditu

Ako ste u situaciji u kojoj vam je potreban kredit u manjem iznosu da zadovoljite svoje trenutne potrebe, vjerojatno vas je privukao Erste mini kredit. Uvjeti pod kojima se spomenuti kredit nudi je nešto što bi vas trebalo najviše zanimati kada razišljate o uzimanju takvog kredita, jer upravo će uvjeti kredita dirigirati količnu ugovornih obveza koje ćete snositi. Svakako je najbolje u potpunosti se upoznati s uvjetima kredita prije potpisivanja ugovora o kreditu i na taj način izbjeći neželjene posljedice. Ako u internetsku tražilicu upišete pojam Erste mini kredit uvjeti, naći ćete nekoliko rezultata od kojih je jedan brošura o općim informacijama o Erste mini kreditima. Tamo bi vam na jednom mjestu trebalo pisati sve što bi vas moglo zanimati. Osim osnovnih podataka poput iznosa kredita, kamate i roka otplate, tamo ćete pronaći i ostale pojedinosti koje svakako ne smijete previditi prilikom sklapanja takvog ugovora. Ako ne vjerujete, istražite sami!

Kada je u pitanju Erste mini kredit, uvjeti koji bi vas mogli zanimati su ovi!

Uvjeti kredita su nešto o čemu svatko treba voditi računa prije nego što potpiše ugovor o kreditu i s tim stekne određene obveze. Ona sitna slova ugovora, koja vam se nedaju čitati upravo trebaju biti onaj dio kojem ćete najviše posvetiti pažnje. Ukoliko vam se to čini prekomplicirano ili nerazumljivo, uvijek je dobro zatražiti pomoć odvjetnika. U ovom slučaju mi ćemo preuzeti tu ulogu i pokušati vam pomoći. Važno je za naglasiti da imate pravo na prijevremenu otplatu kredita i da za to nećete morati platiti naknadu! Troškovi koje ćete imati za ugovaranje ovog kredita biti će jedino oni vezani za ovjeru instrumenata osiguranja poput ovjere zadužnice, suglasnosti o zapljeni primanja itd. To su za Erste mini kredit uvjeti o kojima najviše morate voditi računa!

Što su Erste mini kredit uvjeti

Kao što smo prethodno spomenuli, uvjeti kredita je nešto o čemu uvijek treba voditi računa, kada je u pitanju bilo kakav ugovor pa tako i Erste mini kredit. Uvjeti o kojima morate voditi računa su svakako i oni koji se tiču posljedica nepoštivanja i neizvršavanja obveza iz ugovora o kreditu. Ako npr. kasnite s plaćanjem dospjelih obveza, Erste banka će imati na raspolaganju određena pravna sredstva na koja ste vi pristali. Uzmimo npr. da ste ugovorili plaćanje mjesečnog anuiteta u određenom iznosu. Na kraju mjeseca vam je obveza dospjela, međutim niste ju platili. Erste banka u tom slučaju ima pravo koristiti instrumente osiguranja poput npr. zadužnice i izravno naplatiti svoju tražbinu od vas. Isto tako, Erste banka može otkazati ugovor o kreditu, pa čak i pokrenuti ovrhu. Stoga svakako vodite računa da ste kreditno sposobni i da ste u mogućnosti ispunjavati svoje obveze na vrijeme, ili bi se vaša financijska situacija mogla još više pogoršati. To su ukratko za Erste mini kredit uvjeti o kojima morate voditi računa

         
Ocjena: 4.5 / 5 (598 ocjena)