Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Erste mini kredit

Što je Erste mini kredit?

Financijsko planiranje je jedan od osnovnih preduvjeta stabilne osobne financijske suverenosti i kvalitetnog upravljanja novcem. S uspješnim i razboritim financijskim planiranjem pojedinac nikada ne bi trebao doći u situaciju da mu zatreba kredit. Iako to u teoriji zvuči lako, nažalost, moderan užurbani i nepredvidivi kapitalistički ritam življenja nerijetko nas dovede do situacije gdje nam je potreban brzi kredit u manjem iznosu da zadovoljimo kakvu financijsku potrebu. Iako je na tržištu kredita takve vrste pregršt, onaj koji se među njima ističe je Erste mini kredit. Ukoliko ste se prepoznali u prethodno iznesenim rečenicama, utoliko vas vjerojatno zanima o čemu se kod spomenutog kredita točno radi. Erste mini kredit je kredit malog iznosa koji ERSTE Banka nudi svojim korisnicima.

Zanima vas Erste mini kredit, saznajte kakva mu je otplata kredita!

U prezhodnom smo poglavlju iznijeli bitne sastoje Erste mini kredit ugovora navodeći čimbenike kredita koje svakog korisnika najviše zanimaju: iznos kredita, kamata i rok otplate kredita. Ukoliko vam se sve do sada spomenuto sviđa, te takvu vrstu kreditiranja vidite kao povolju za rješavanje vaših trenutnih financijskih potreba, ono što bi vas također trebalo zanimati jest kako se vrši otplata kredita. Erste mini kredit podrazumjeva otplatu kredita koja može biti u mjesečnim anuitetima i ratama. Koliki će biti točan iznos i broj takvih rata ovisi o iznosu kredita kojega te uzeli. Samorazumljivo je da ćete za veće iznose, npr. od 7000 eura trebati duži rok otplate kako bi vam se mjesečni obroci rasporedili na način da ne ugrožavaju vašu solventnost. Važno je za znati glede otplate kredita da korisnik može prilikom sklapanja ugovora zahtjevati i ugovaranje mogućnosti prijevremene otplate kredita, i to djelomično ili u cijelosti. Najbolji dio kod te mogućnosti jest činjenica da korisnik za prijevremenu otplatu kredita neće trebati platiti nikakvu naknadu!

Korisne stvari koje trebate znati kada je u pitanju Erste mini kredit

Ugovori o kreditu su kompleksna tematika. Iako prosječni građanin misli da zna što ugovor o kreditu je i kakve posebnosti ima, valja naglasiti da je to i dalje kompleksan pravni institut s brojnim posebnostima koje ne zna prosječni građanin. Baš kao što ćete posjetiti doktora i pitati ga zamišljenje ako vas nešto boli, automehaničara kada vam nešto nije u redu s autom, isto tako bi trebali posavjetovati se s odvjetnikom prije sklapanja ugovora koji bi vas mogli ozbiljno financijski opteretiti, poput npr. ugovora o kupoprodaji nekretnine ili pak ugovora o kreditu. Upravo zato želimo upozoriti na određene korisne stvari koje trebate znati kada je u pitanju Erste mini kredit. Npr. tako valja znati da ako želite dobiti Erste mini kredit, trebat ćete ponuditi neki od instrumenata osiguranja kako bi zajmodavac mogao biti siguran da ćete pozajmljeni iznos vratiti. Erste banka tako prihvaća instrumente osiguranja poput izjave o suglasnosti o zapljeni primanja i zadužnice, koji će trebat biti potrđeni kod javnog bilježnika.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (592 ocjena)