Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Erste mbanking zajam

Erste mbanking zajam u Hrvatskoj

Banke konstantno mijenjaju način poslovanja i osluškuju potrebe klijenata kako bi na najbolji mogući način odgovorili na njihove potrebe. Jedna od vodećih banaka u Hrvatskoj, a posebno po pitanju uvođenja novih tehnologija i novčanih proizvoda je Erste banka. Erste banka svojim klijentima nudi razne pogodnosti i brzo ugovaranje svih svojih proizvoda. Erste mbanking zajam jedan je od najnovijih i odlično prihvaćenih financijskih proizvoda i načina ugovaranja u Hrvatskoj. Erste mbanking zajam moguće je realizirati putem aplikacije, koju je Erste banka razvila kao potpuni novitet u bankarstvu te putem web stranice. Nekoliko stvari je prethodilo pojavi mbankinga, kao što je sve veća sigurnost podataka na internetu, pametni uređaji i nove generacije koje su spremne i pametne uređaje koriste za razno razne stvari. Nekoliko je prednosti ugovaranja zajma putem mbanking opcije, a jedna od najvećih je svakako to što vam omogućava ugovaranje svih proizvoda Erste banke iz udobnosti doma i bez čekanja u poslovnici.

Kako realizirati Erste mbanking zajam

Kako smo već naveli Erste mbanking zajam vrlo je jednostavno i lako realizirati u doslovno nekoliko koraka putem aplikacije ili web stranice Erste banke. Dakako prvo što trebate napraviti je postati klijent Erste banke, kako bi sve proizvode, kredite, štednje, osiguranja itd. mogli ugovarati po što povoljnijim uvjetima. Nakon toga preuzmite aplikaciju na svoj mobilni uređaj i registrirajte se unutar aplikacije. Erste mbanking zajam nije sve što možete ugovoriti putem aplikacije, ali je jedan od najtraženijih novčanih proizvoda, baš zbog odličnih uvjeta ugovaranja. Pristup i prijava unutar aplikacije moguća je putem mPIN-a, otiska prsta pa čak i face ID, tj. prepoznavanja lica. Dakle sigurnost aplikacije je na vrhunskom i maksimalnom nivou. Za ugovaranje kredita trebate samo osobnu iskaznicu i račun unutar aplikacije. Kredit koji možete realizirati putem aplikacije ide i do 10000 eura, sa fiksnom kamatnom stopom od 6,09 posto. Rok otplate je 10 godina, tj. 120 mjeseci. Unutar aplikacije možete vidjeti i otplatni plan zajma.

Kako što bolje ugovoriti Erste mbanking zajam

Osim uvjeta koje Erste banka stavlja pred vas prije realizacije kredita, trebalo bi obratiti pažnju na neke detalje. Erste mbanking zajam ima doista konkurente uvjete, međutim vi osobno morate doista dobro i što preciznije procijeniti vlastitu financijsku situaciju. Bankar koliko god dobro procijenio vaše mogućnosti, ipak procjenu radi putem dostupnih podataka. Na vam je da Erste mbanking zajam koristite samo u nuždi, tj. kada vam je stvarno potreban. Također iznos koji posuđujete neka bude onaj koji vam treba. Na taj ćete se način zaštititi od nepotrebnih dodatnih financijskih dubioza i problema. Otplatnom planu posvetite vrijeme, jer je on ključan za uredno vraćanje zajma i kredita, pa time i zadržavanjem statusa urednog klijenta. Status urednog klijenta omogućit će vam daljnje korištenje zajmova i kredita, po povlaštenim uvjetima. Mjesečnu ratu nikada nemojte odrediti maksimalnu moguću, jer vam se u trenutku ugovaranja ona može činiti realnom, ali treba gledati dugoročno. Uvijek je bolje imati određenu rezervu na računu.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (616 ocjena)