Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Erste krediti nenamjenski

Erste krediti nenamjenski za e-plaćanje

Usluge ePaymenta koje su danas u upotrebi (PayPal, Skrill, Google novčanik, Payoneer, Playa, Quickpay, AlertPay) omogućuju kupcima sigurnija i jednostavnija mrežna plaćanja. Ovi davatelji usluga nove generacije omogućuju korisnicima otvaranje besplatnog virtualnog računa koji se zatim koristi za prijenos i prihvaćanje sredstava te za internetsku kupnju u web trgovinama koje imaju ugovore o uslugama s gore navedenim web uslugama. Usluge ePaymenta vrlo su jednostavne, brze i sigurne za pristup uz sve što nude i Erste krediti nenamjenski. Banke, općenito, nemaju izravan poslovni odnos s pružateljima ovih usluga, već samo omogućuju korištenje njihovih kartica za te usluge. Stoga korisnik rješava sva pitanja u vezi s postupkom registracije, ograničenjima korištenja usluge, prigovorima vezanim uz kupnju robe ili usluga izravno kod pružatelja usluga. Prilikom otvaranja računa i dodavanja bankovne kartice koju obvezuju Erste krediti nenamjenski vrlo je važno unijeti ispravne osobne podatke podaci o kreditnoj kartici. Adresa e-pošte automatski će postati vaše korisničko ime i koristit će se za obavljanje svih ostalih aktivnosti povezanih s vašim korisničkim računom / profilom. Ako korisnik učini brojne neuspješne pokušaje unosa i potvrde netočnih podataka, usluge e-plaćanja blokirat će njegov račun nakon određenog broja neuspjelih pokušaja, kako bi se spriječile moguće zlouporabe kartica i neovlašteni pristup. Općenito, korisnik virtualnog računa također mora biti vlasnik kreditne kartice. Ako je virtualni račun korisnika blokiran, korisnika će kontaktirati isključivo davatelj usluga e-plaćanja. Sredstva dostupna na bankovnom računu za koja se kartica dodaje na vaš virtualni račun treba uzeti u obzir prilikom same registracije. Da bi usluga e-plaćanja provjerila status i sigurnost kartice, za registraciju vaše kartice koristi se financijska transakcija, kao i za internetske kupnje, a na vašem bankovnom računu za koji je kartica izdana mora biti dostupno dovoljno sredstava. Kad kartica dodana na vaš virtualni račun istekne, morat ćete dodati novu karticu koju je izdala Banka kako biste normalno koristili usluge e-plaćanja.

Erste krediti nenamjenski uz debitnu karticu

S debitnim karticama Erste banke imate svestrani, siguran i jednostavan pristup svojim Erste krediti nenamjenski sredstvima. Savršeni su na prodajnim mjestima, lokalno i globalno, kao i na webu. Uz našu jedinstvenu Erste Rate opciju možete podizati gotovinu na ATM-u i plaćati putem EFT-POS uređaja, bilo da želite jednokratna plaćanja ili rate. Erste banka trenutno ima 755 bankomata na kojima se podizanje gotovine također može koristiti za kupnju bonova za nadopunu mobilne usluge bez naknade. Debitne kartice koje omogućuju Erste krediti nenamjenski su, među prvima Visa Classic Debit. S tekućim računima u eurima. Plaćanje na rate i podizanje gotovine, beskontaktno plaćanje na globalnoj i lokalnoj razini, ozravna i PayPal plaćanja. Dalje, Visa Classic Debit. S žiro-računima u euru. S deviznim tekućim i žiro-računima. Transakcije specifične za valutu (za devizne račune), tu je i beskontaktno plaćanje na globalnoj i lokalnoj razini, izravna i PayPal plaćanja. Te Visa zlatno zaduženje. Uz Gold i Gold Plus pakete. Podizanje gotovine s bankomata u bankama u inozemstvu bez dodatnih naknada i omogućeno je i plaćanje na rate i podizanje gotovine te veće prihvaćanje globalnih kartica. Nadalje, Erste Maestro uz plaćanje na rate i podizanje gotovine uz obročno plaćanje. I smanjena potreba za nošenjem gotovine te kontrola troškova. Također i Debit Gold GoldCard uz mogućnost iskorištavanja ekskluzivnih ponuda i popusta za vlasnike Gold kartica te šire prihvaćanje na inozemnim destinacijama i podizanje gotovine na bankomatima svih ostalih banaka u inozemstvu bez dodatnih naknada.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (645 ocjena)