Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Efis zajmovi

Efis zajmovi, više vrsta različitih vrsta zajmova, izaberite ciljano onaj koji odgovara vašim potrebama i mogućnostima

Individualne potrebe korisnika zajmova su vrlo različite, pa je paleta zajmova u kojima će svatko za sebe naći upravo ono što treba mudra poslovna odluka zajmodavaca. Efis zajmovi, više vrsta različitih vrsta zajmova, izaberite ciljano onaj koji odgovara vašim potrebama i mogućnostima, iako su svi zajmovi pod vrlo povoljnim uvjetima, ovisno o visini zajma ćete naići na sitne razlike. Zato se informirajte i izaberite onaj koji najbolje odgovara vašim trenutnim potrebama i da otplata zajma ne ometa vaše normalno svakodnevno funkcioniranje. Iznenadne financijske nevolje ikrize mogu svakoga zadesiti, ali ne snađu se svi jednako u tim glavoboljnim situacijama. Efis zajmovi vam pomažu da sa što manje stresa prebrodite takve novčane poteškoće. Nitko vas ne pita za što vam treba zajam, zahtjev predajete online putem, ubrzo slijedi odobrenje i odmah isplata na vaš tekući račun. Kontaktirajte zajmodavce i SMS-om, telefonom ili e-mailom, pogotovo ako trebate neke posebne uvjete oko zajma koji se upravo spremate zatražiti.

Efis zajmovi, pokrećete vlastiti posao i malo početnog kapitala ipak trebate

Mnogi mladi ljudi krenu u svoj vlastiti posao kao grlom u jagode, imaju neku genijalnu ideju za koju misle da ne može propasti, ali se prevare u procjeni da je to posao bez ikakvog početnog ulaganja. Ako ste posao već registrirali. šteta je odustati, ako je ideja dobra. Efis zajmovi, pokrećete vlastiti posao i malo početnog kapitala ipak trebate, izračunajte koliki iznos trebate, zatražite zajam i krenite. Možda imate hoby koji želite pretvoriti u posao, pa vam novac ipak treba za početne zalihe repromaterijala. Možda vas prijatelj poziva da uđete u zajednički posao, ali to podrazumijeva zajedničko ulaganje, a vi novca nemate. Efis zajmovi pomažu ambicioznim i poduzetnim ljudima da stvore svoj mali poslovni svijet. Jasno definirajte i izračunajte svoj ulog u zajednički posao, zatražite zajam i odmah zasučite rukave da vam se uloženo odmah počne vraćati, možda vam to bude najbolja odluka u cijelom vašem životu i najmudrije ulaganje koje ste mogli napraviti.

Efis zajmovi, najbrža i najpovoljnija rješenja za sva životna iznenađenja

Naravno, kada zagusti u životu važno vam je da brzo nađete i dobijete potreban novac, ali jednako vam je važno i pod kojim uvjetima dobivate taj novac. Važno vam je kolike su kamate, važno vam je koji je maksimalan i koji minimalan rok otplate, trebate li i kakve instrumente osiguranja zajma, koliko košta obrada zajma. Efis zajmovi, najbrža i najpovoljnija rješenja za sva životna iznenađenja, važno vam je znati koliki iznos vam je odobren, a koliko dobivate na ruke ili vaš osobni račun, muči vas ima li ikakvih skrivenih troškova oko zajma, što ako zakasnite jednu ratu otplate, što ako trebate duži rok otplate od ugovorenog roka? Efis zajmovi vam javno i transparentno nude sve informacije i uvijek možete postaviti dodatna pitanja i zatražiti pojašnjenja kod posebnih ugovaranja zajmova. Prvo dobro izračunajte svoje potrebe, a tek onda predajte zahtjev za zajam i sva pitanja koja vas muče postavite na vrijeme.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (576 ocjena)