Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:22
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika

Dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika – na siguran i brz način dođite do dodatnog novca

Poznata nam je činjenica da današnje stanje ekonomije ne ide baš ikome u korist. Niske prosječne plaće popraćene s visokim životnim troškovima čine svakodnevni život sve težim. Upravo zbog toga vam dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika kako biste si mogli popraviti vaše financijsko stanje u kućanstvu te si priuštiti miran san. Pozajmice koje se ovjeravaju kod javnog bilježnika vam pružaju jednostavnu soluciju kako da na siguran te brz način dođete do dodatnog novca kada je to vama najpotrebnije.

Dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika – kroz jednostavnu proceduru si osigurajte novac

Zasigurno se i vama barem jedanput dogodilo da ste se našli u jednoj vrloj neugodnoj financijskoj situaciji gdje je vam je hitno trebao novac te ste morali od nekoga posuditi novac. Nikome od nas nije lako posuđivati novac bilo to od vaše obitelji ili bližnjeg prijatelja. Kako bi vas spasio od takve nelagode, dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika. Cijela procedura ugovaranja pozajmice je diskretna te vrlo brzo se iznos isplaćuje na vaš tekući račun. Na ovaj način možete odmah po isplati pozajmice početi koristiti dodatna sredstava kako biste što prije sanirali novonastale troškove.

Dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika – brza isplata pozajmice na vaš bankovni račun

Svakome od nas se može dogoditi iznenadni trošak te za koji nemate dovoljno novčanih sredstava da ga pokrijete u potpunosti. Više ne morate od ikoga posuđivati te prolaziti kroz neugodnu situaciju jer vam ja dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika. Uz jednostavnu proceduru sklapanja ugovora možete si osigurati novac kako biste pokrili bilo koji nenadani troška koji vas je zahvatio. Prije nego što vam se novac isplaćuje na vaš račun, ugovor se nosi na ovjeru kod javnog bilježnika kako bi se potvrdila njegova valjanost te se time štite oba dvije ugovorne strane. Naposljetku se novac isplaćuje u punom iznosu na vaš tekući račun koji ste naveli u ugovoru.

Dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika – osigurajte si novac već danas

U današnjem vremenu čovjek mora biti spreman na sve, pa tako i u financijskom smislu. Kada god da vam se dogodi neplanirani trošak kojeg ne možete odmah sanirati, u tom slučaju se možete mi javiti s punim povjerenjem. Dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika s kojima možete u najbržem roku riješiti bilo koju vrsta troška, bez obzira o čemu se radilo. Najveća prednost kod ovih pozajmica koje se ovjeravaju kod javnog bilježnika što je cjelokupni proces ugovaranja jednostavan i ne zahtijeva veliku količinu papirologije, a novac vam sjeda na račun već isti dan.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (644 ocjena)