Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:11
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Credit Point One

Što je Credit Point One

Credit Point One je financijska agencija čije je sjedište u Španjolskoj, točnije, u gradu Alicante. To je ovlaštena financijska agencija čija je glavno poslovanje bazirano na ponudi brzih kredita online putem. Credit Point One nudi brze pozajmice i kredite u iznosima od 150 eura pa sve do 3000 eura i čest su odabir kod ljudi kojima je iz bilo kojeg razloga potreban brz pristup novcu. Neočekivani financijski izdatci i troškovi mogu se dogoditi svakome, pa čak i onima koji imaju stabilnu financijsku situaciju popraćenu redovitim primanjima. Pandemija koja nas je zadesila mnogim je ljudima poremetila financije te su mnogi iskusili smanjen opseg posla što je često rezultiralo i manjim iznosom plaće, dok su neki na žalost ostali i bez posla. I iako su mnogima smanjene financije, životni troškovi i dalje su prisutni zbog čega potreba za rješavanjem takvih nenadanih i iznenadnih financijskih situacija kontinuirano raste, kako u Hrvatskoj, tako i diljem svijeta.

Credit Point One uvjeti dobivanja zajma

Credit Point One registrirana je i ovlaštena financijska agencija preko koje je lako i brzo doći do potrebnog zajma. Financijske agencije omogućuju lakši dolazak do potrebnog novca nego što bi to bilo u bankama, no svejedno treba zadovoljiti neke kriterije. Kriteriji za dobivanje zajma kod Credit Point One su punoljetnost, redovita primanja, važeći broj mobitela i e-mail adrese te tekući račun koji glasi na Vaše ime, a da pritom taj račun nije ni blokiran ni zaštićen. Ukoliko se ispunjavaju svi zahtjevi, zajam je moguće realizirati jedino online i to na njihovoj web stranici koje sadrže smjernice kako to napraviti. Na njihovoj stranici se zajam ostvaruje na način da se popunjavaju osobni podatci te se prilažu osobni dokumenti koje oni potražuju. Podaci Vaše osobne iskaznice i tekućeg računa obavezni su koji god iznos zajma tražili, no što je veći iznos zajma, veća je količina potrebne dokumentacije kako bi se i oni uvjerili da je sve po pravilima.

Credit Point One i visina zajma

Ovisno o tome koliki Vam je zajam potreban, Credit Point One traži drugačiji obujam potrebne dokumentacije. Iako to potencijalno zvuči kao puno posla, i dalje je potrebno daleko manja količina papirologije i uloženog vremena nego što bi to bilo u ijednoj poslovnici banke. Visina zajma kao i rokovi otplate lako se definiraju pomoću kalkulatora Credit Point One te zbog toga odmah znate na čemu ste i koje su Vaše obveze ukoliko uzmete zajam kod njih. O visini zajma ovisi način otplate rata, a vremenski rok otplate varira između 15 dana i 18 mjeseci, ovisno o tome koji se iznos potražuje. Ukoliko ispunjavate sve uvjete, nakon predaje zahtjeva zajma i provjere Vaših podataka, novac brzo sjeda na željeni račun što je ponekad već nakon svega 20ak minuta. Nakon realiziranog zajma na Vašu adresu stiže otplatni plan na osnovu onoga što se dogovorilo s financijskom agencijom po čijem se modelu otplaćuju rate pozajmica.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (570 ocjena)