Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi zajam novca

Brzi zajam novca za studente

Student ste i nemate stalno zaposlenje, već obavljate povremene studenske poslove, potreban vam je novac kako biste nastavili svoje školovanje. Na specijaliziranim internetskim stranicama koje se bave ovom vrstom kreditiranja potražite opciju brzi zajam novca za studente.

Brzi zajam možete dobiti od tvrtki koje su registrirane za kreditiranje ali i od banaka koje vas neće tražiti potvrde o zaposlenju niti platne liste. Iznos koji putem brzi zajam novca možete dobiti ovisi od banke do banke, neke banke nude takve kredite i do 4000 EUR. Velika većina banaka ima vlastitu aplikaciju za brze zajmove koju možete instalirati na svoj mobitel ili kompjutor.

Bilo da se odlučite na dizanje brzog zajma preko tvrtki ili banke trebat ćete ispuniti upitnik sa svojim osnovnim podacima, iznosu kredita i roku otplate koji tražite. Odgovor će vam stići vrlo brzo i već u nekoliko dana možete dobiti traženi iznos novca koji vam je potreban za sigurnost vašeg školovanja.

Brzi zajam novca za umirovljenike

Brzi zajam novca također i za umirovljenike nije nemoguća misija. Umirovljenici imaju redovna primanja putem mirovine, iako ponekad mirovine nisu visoke. U slučaju nekog iznenadnog kvara automobila ili realizacije nekog putovanja umirovljenici mogu doći u situaciju da ima je potreban brzi zajam novca.

Realizaciju brzih zajmova je moguće ostvariti online preko tvrtki koje se bave kreditiranjem, ali isto tako online se može obratiti bankama. Brzi zajam se može realizirati ispunjavanjem upitnika online, davajući svoje osnovne podatke, upit za iznosom koredita koji je umirovljeniku potreban i rok otplate na koji se zajam uzima.

Kreditne tvrtke i banke će vrlo brzo procesiruirati upitnik i odgovoriti umirovljeniku. U pravilu se brzi zajmovi odobravaju pozitivno jer u interesu je kreditora da posluje i daje kredite. Kamatne stope su u pravilu fiksne, ali ovisi i o roku otplate zajma. što je dulji rok otplate zajma kamate su i višlje i promjenjive. Na taj način se kreditor osigurava od tržišnih uvjeta koje na dulji rok mogu biti i nepovoljiji nego u trnutku odobravanja zajma.

Brzi zajam novca za nezaposlene

Brzi zajam novca mogu tražiti i osobe koje nemaju zaposlenje ili osobe koje su povremeno zaposlene. Takve osobe će tražiti mogućnost odobravanja zajmova za koje nije potrebno dostaviti dokaz o zaposlenju ili potvrdu o iznosu primanja.

Danas sve banke u svojoj ponudi imaju brzi zajam novca bez platne liste koje je pravo rješenje za nezaposlene. Ova vrsta zajma može se dogovoriti direktno odlaskom u banku, ali i online putem. Gotovo sve banke danas imaju vlastite aplikacije putem kojih se također mogu tražiti zajmovi na jednostavan i brz način.

Iznosi ovakvog kreditiranja u pravilu ne prelaze 4000 EUR i za dobivanje brzog zajma je potrebna minimalna kreditna sposobnost, kakvu nezaposlene osobe i imaju. Ovakvi su zajmovi oslobođeni javnobilježničkih troškova i naknada banke za odobravanje zajmova. Na dobiveni iznos zajma može se dogovoriti fiksna i promjenjiva kamatna stopa, što ovisi o iznosu zajma i roku otplate zajma. Međutim, svaka banka ima svoje uvjete koje ćete provjeriti direktno sa bankom prilikom ugovaranja zajma.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (560 ocjena)