Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi euro krediti

Trebaju vam brzi euro krediti?

Zatražite kredit u eurima koji će vam biti isplaćen u jednom danu!

Brzi euro krediti samo su jedna od usluga koju nudimo građanima Hrvatske s ciljem da im pomognemo u situaciji kada se osjećaju bespomoćno. Znajući da mogu u svakom trenutku računati na nas brzi kunski krediti vrlo su tražena usluga. Novac se isplaćuje isključivo elektronskim putem direktno na tekući račun koji može biti otvoren u bilo kojoj banci.

Pravila kod podizanja kunskog kredita su vrlo jasna i jednostavna. Uzimajući u obzir vaše vrijeme i novac koji ćete potrošiti na bilježnike i ostale potvrde prikupljajući dokumentaciju za kredit izbacili smo sve ono što bi vas moglo usporiti.

Brzo, pouzdano i profesionalno tako radimo sa svakim klijentom poštujući njegov novac. Na našim stranicama ne postoje sitna slova i rečenice na osnovu kojih bi ste mogli biti prevareni. Pružajući sigurnu uslugu to je prepoznalo preko 2 000 000 zadovoljnih korisnika s koliko u ovom trenutku poslujemo. Znajući kako u svakom trenutku mogu računati na nas i na brzu isplatu povjerenje nam pružaju građani iz EU i svijeta kojima smo u mogućnosti uvijek priskočiti u pomoć.

Do euro kredita preko interneta.

Poslujemo isključivo online i to je jedan od razloga zašto smo tako brzi. Pojednostavljen zahtjev za kreditom koji od vas zahtjeva tek nekoliko minuta vremena i osnovnu dokumentaciju pruža vam priliku da iz vlastitog doma zatražite kunski kredit bez da ikamo odlazite. Uslugu smo prilagodili tako da nam se jednostavno možete obratiti putem računala, tableta ili pametnog telefona onda kada za to osjetite potrebu.

Zašto euro krediti kod nas

Ponosni smo Vam ponuditi široku paletu financijskih usluga na nov i inovativan način u Hrvatskoj. Za to trebamo jasnu viziju, predanost cilju kao i izdržljivost i profesionalnost koja karakterizira naše zaposlenike. Svakom klijentu želimo pružiti jednostavnu, stručnu i sigurnu uslugu te zadovoljiti njegove financijske potrebe na obostrano zadovoljstvo. Srž našeg poslovanja je klijent i njegovo zadovoljstvo čime se vodimo u našim svakodnevnim postupcima, kao i u uspješnom odnosu s kupcima i partnerima.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (688 ocjena)