Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brze internetske pozajmice

Brze internetske pozajmice za lošu kreditnu sposobnost

Neki zajmodavci nude brze internetske pozajmice za zajmoprimce s lošim kreditnim rizikom (629 ili niži FICO). Ako imate lošu kreditnu sposobnost, nizak omjer duga i dohotka i dokaz stabilnog prihoda pomoći će vam da se kvalificirate. Vaša kreditna ocjena ne utječe na to koliko vremena treba zajmodavcu za financiranje vašeg zajma, ali vaš će zajam vjerojatno imati visoki godišnji tranš i možda vam neće biti odobren velik iznos zajma. Iako mnogi zajmodavci putem interneta mogu brzo financirati zajmove, odvojite vrijeme za usporedbu ponuda zajmova prije nego što se zaduže i napravite plan otplate brze internetske pozajmice. Prije nego što posudite – i posebno ako je stopa za koju se kvalificirate visoka – provjerite možete li odgoditi trošak ili pronaći beskamatne izvore novca. NerdWallet preporučuje isprobavanje svih ovih jeftinijih alternativa prije uzimanja skupog zajma: Zatražite pomoć od lokalnih neprofitnih organizacija, dobrotvornih organizacija i vjerskih organizacija. Nabavite alternativni zajam do paydaya od kreditne unije Zatražite od poslodavca predujam na plaću ili upotrijebite aplikaciju poput Earnina. Nabavite zajam u zalagaonici osiguran nečim što posjedujete. Isprobajte druge načine kako zaraditi novac. Ako vam je ugodno, zamolite obitelj i prijatelje za zajam putem kreditnih krugova ili ugovora o zajmu.

Neosigurane brze internetske pozajmice

Neosigurani brze internetske pozajmice su novčani zajmovi koji nisu osigurani protiv imovine dužnika. Oni mogu biti dostupni od financijskih institucija pod mnogo različitih oblika ili marketinških paketa: kreditne kartice, osobni zajmovi, prekoračenja po bankama, kreditne olakšice ili kreditne linije, korporativne obveznice (mogu biti osigurane ili neosigurane), peer-to-peer pozajmljivanje. Kamatne stope primjenjive na ove različite oblike mogu se razlikovati ovisno o zajmodavcu i zajmoprimcu. Oni mogu ili ne moraju biti regulirani zakonom. U Ujedinjenom Kraljevstvu, kada se primjenjuju na pojedince, to može potpadati pod Zakon o potrošačkim kreditima iz 1974. Kamatne stope na nesigurne brze internetske pozajmice gotovo su uvijek više nego na osigurane zajmove, jer su mogućnosti nesigurnog zajmodavca za regres protiv zajmoprimca u slučaju neizvršenja obveza ozbiljno ograničene, što zajmodavca izlaže većem riziku u odnosu na onaj za koji ima zajam. Zajmodavac bez osiguranja mora tužiti zajmoprimca, pribaviti novčanu presudu zbog kršenja ugovora, a zatim nastaviti izvršenje presude protiv neopterećene imovine zajmoprimca (odnosno one koja nije već založena kod osiguranih zajmodavaca). U postupcima zbog insolventnosti osigurani zajmodavci tradicionalno imaju prioritet nad nesigurnim zajmodavcima kada sud podijeli imovinu zajmoprimca. Dakle, viša kamatna stopa odražava dodatni rizik da u slučaju insolventnosti dug može biti nenaplativ.

Opcije za brze internetske pozajmice

Upstart je internetska platforma za brze internetske pozajmice koja uz podatke o kreditu i prihodima razmatra i alternativne podatke o prijavi, uključujući mjesto stanovanja i školovanja. Tvrtka kaže da financira 99% kredita u roku od jednog radnog dana nakon odobrenja. Avant ima nisku minimalnu kreditnu ocjenu i kaže da kredit može financirati jedan radni dan nakon odobrenja. Njegova godišnja postotna stopa uključuje administrativnu pristojbu do 4, 75%. Tvrtka izvještava o uplatama u tri glavna kreditna ureda – Experian, Equifax i TransUnion – koji vam mogu pomoći u izgradnji kredita. OneMain nudi osobne zajmove zajmoprimcima s niskim kreditnim rejtingom, ali oni dolaze s visokim APR-ima i naknadom za izvorno plaćanje. Zajmodavac može brzo financirati zajmove čekom, ali da biste dovršili postupak brze internetske pozajmice, morate posjetiti poslovnicu. LendingPoint posuđuje zajmoprimcima s niskim kreditnim rejtingom i malo postojećeg duga. Tvrtka kaže da može financirati zajam radnim danom nakon odobrenja, no u nekim bi slučajevima moglo potrajati i duže. Rocket Loans kaže da 85% zajmoprimaca dobiva sredstva do radnog dana nakon odobrenja zahtjeva; najduže je potrebno oko tri radna dana. Raketni zajmovi također omogućavaju zajmoprimcima da se pretkvalificiraju na mreži kako bi vidjeli ponude zajma bez utjecaja na njihovu kreditnu ocjenu. Best Egg kaže da njegova prijava traje nekoliko minuta, a zajmovi se u nekim slučajevima financiraju jedan radni dan nakon odobrenja. Iako zajmodavac odobrava podnositelje zahtjeva s poštenim kreditom, prosječna ocjena iznosi 700, što spada u dobar raspon na FICO ljestvici. Oportun nudi zajmove na male rate zajmoprimcima s malo ili nimalo kreditne povijesti po stopama koje su visoke u usporedbi s drugim zajmodavcima s lošim kreditnim rizikom. Djeluje u samo nekoliko država i ponekad financira zajmove u roku od nekoliko sati, bilo da se prijavljujete putem interneta ili osobno.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (696 ocjena)