Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Aton krediti

Aton krediti ponuda

Ogromno iskustvo i široke mogućnosti na tržištima dioničkog kapitala koje omogućuju ATON krediti. Aton je poznat po dobroj pripremi, privatnim plasmanima i IPO na Moskovskoj burzi, a imaju i pristup velikom broju investitora u Rusiji i ZND-u, a to sve obilježava suradnja s klijentima nakon ponude: trgovina i analitička podrška, uključujući korporativni pristup. Tržišta dužničkog kapitala uz cijeli niz usluga za prikupljanje financiranja javnog duga. Imaju potpuno pokriće za prikupljanje financiranja javnog duga: od savjeta za ocjenu do plasmana lokalnih i euroobveznica i konzultantsko iskustvo za najveće ruske i CIS tvrtke, kao i subfederalne i državne zajmoprimce. Spajanja i preuzimanja te savjeti o transakcijama spajanja i pripajanja i iskustvo u realizaciji M&A transakcija bilo koje vrste i profila složenosti te visoko ciljane usluge prilagođene individualnim potrebama kupaca također su u paketu ponude koju nude Aton krediti. ATON nudi široku paletu proizvoda i usluga koji uključuju savjete vezane uz spajanja i preuzimanja, transakcije na burzi, strukturirane proizvode, kao i ponude duga i kapitala. Integriramo svoju stručnost u prodaji i trgovini i investicijskom bankarstvu kako bismo ponudili sofisticirana rješenja.

Aton krediti i širok raspon usluga

Širok raspon proizvoda po mjeri koji uzimaju u obzir jedinstvene zahtjeve svakog klijenta koje nude Aton krediti. Mogućnosti zaštite od rizika valuta i cijena robe, optimizacija kreditnog portfelja, kombinacija prihoda i poboljšanje strukture troškova, učinkovito upravljanje besplatnim novčanim sredstvima uz sugovorničke stranke s glavnim međunarodnim financijskim institucijama i punopravna infrastruktura i berzanske transakcije. Cjelokupni spektar usluga za pokrivanje transakcija dionicama na dionicama i OTC tržištima omogućava bolju ponudu koju imaju Aton krediti. Relevantnost, maksimalna prihvatljivost i sažetost tri su glavna razloga kamen temeljac istraživačke filozofije tvrtke. S obzirom na vrijeme klijenata i priznanje da se konkurencija za to pooštrava. Istraživački tim pruža detaljnu analizu tvrtki i sektora koji su pokriveni kako u ekskluzivnim detaljnim izvješćima, tako i flash bilješkama i svakodnevnom pokrivanju vijesti. Ovaj proizvod nudi neposredne kratke komentare stručnjaka nakon važnih vijesti iz tvrtke ili industrije, uključujući brze rezultate, zaradu i reakcije na konferencijske pozive. Bilješke uključuju sažetu analizu pozadine omotnice i implikacije zaliha.

Aton krediti i ostale investicije

Nudimo prilagođeni paket Aton krediti investicijskih usluga: usluge trgovine i izvršenja, elektroničko trgovanje širom svijeta (Moskovska burza, LSE, NYSE, NASDAQ, Euronext, AMEX, TSX), štednje, investiciona istraživanja i financijska analiza, marginalno financiranje i pristup pretplatama u širokom spektru investicijskih fondova. Naši stolovi koriste dubinsku stručnost na tržištu, dok naša široka mreža sustava omogućuje pristup likvidnosti, jednostavnost izvršenja i sigurnost transakcije za širok spektar proizvoda, uključujući: fiksni dohodak, dionice, derivati, strukturirani proizvodi, alternativna ulaganja. Njihove usluge prilagođene su specifičnim zahtjevima svakog klijenta. Investicijske usluge uz primanje i prijenos naloga u vezi s jednim ili više financijskih instrumenata, izvršenje naloga u ime klijenata i bavljenje za svoj račun. Plasiranje financijskih instrumenata bez čvrste obveze nude i Aton krediti. Čuvanje i upravljanje financijskim instrumentima za račun klijenata, uključujući skrbništvo i srodne usluge poput upravljanja gotovinom / kolateralom. Savjeti poduzetnicima o strukturi kapitala, industrijskoj strategiji i srodnim pitanjima te savjeti i usluge u vezi s spajanjem i kupnjom poduzetnika. Devizne usluge kada su one povezane s pohvalnicom koja se odnosi na transakcije financijskim instrumentima.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (641 ocjena)