Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Aton krediti forum iskustva

Aton krediti forum iskustva o kreditima i zajmovima

Jedan od najboljih izazova za promjenu ponašanja u trošenju je korištenje izazova “ne troši” barem jednom mjesečno, kažu Aton krediti forum iskustva. Osnove ovoga su odabir vikenda ili radnog tjedna i ne trošite ništa cijeli tjedan – nema jesti vani, ne zaustavlja se kava, nema kupovine namirnica, nema potrošnje na bilo što. Rezultat je da će se to na kraju prenijeti na ostatak mjeseca i počet ćete trošiti manje. Kada podignete osobni zajam, pristajete otplatiti dug s kamatama, što je u osnovi zajmodavčeva “naknada” za omogućavanje korištenja njihovog novca i vraćanja s vremenom. Platit ćete mjesečnu naknadu za kamate uz dio vaše uplate koji ide prema smanjenju glavnice. Kamate se obično izražavaju kao postotak. Broj mjeseci koji morate otplatiti zajam naziva se terminom. Kad zajmodavac odobri vaš zahtjev za osobnim zajmom, obavijestit će vas o kamatnoj stopi i roku koji nude. Mjesečna isplata, svaki mjesec tijekom roka dužni ćete mjesečno plaćati zajmodavca. Ova će uplata uključivati ​​novac za plaćanje glavnice iznosa koji dugujete, kao i dio ukupne kamate koju ćete dužiti tijekom trajanja zajma, kažu Aton krediti forum iskustva.

Aton krediti forum iskustva o prijavi

Kad god tražite zajmodavca za bilo koju vrstu kredita, morat ćete proći postupak prijave. Međutim, prije nego što predate zahtjev za osobni zajam, važno je pregledati svoje kreditno izvješće i svoju kreditnu ocjenu, tako da ćete razumjeti što bi zajmodavci mogli vidjeti kada povuku vaše kreditno izvješće i bodove, navode Aton krediti forum iskustva. Imajte na umu da provjera vašeg vlastitog kreditnog izvješća nikad ne utječe na vaše kreditne rezultate, tako da možete provjeravati onoliko često koliko vam treba. Nakon što pregledate kreditnu sposobnost i poduzmete sve potrebne korake na temelju onoga što vidite, možete se prijaviti za osobni zajam putem bilo koje financijske institucije, poput banke, kreditne unije ili zajmodavca na mreži. Svaki zajmodavac kojem se prijavite provjerit će vaše kreditno izvješće i rezultate, no to nije slučaj kod Atona, iznose Aton krediti forum iskustva. Zajmodavci će obično razmotriti vaše kreditne rezultate prilikom pregledavanja vaše prijave, a viši rezultat obično vas kvalificira za bolje kamatne stope i uvjete zajma za sve zajmove koje tražite. Zajmodavac će također vjerojatno pogledati vaš omjer duga i dohotka, broj koji uspoređuje ukupan iznos koji svaki mjesec dugujete s ukupnim iznosom koji zaradite.

Aton krediti forum iskustva o beneficijama

Kao i bilo koja druga vrsta kredita, i osobni zajam ima prednosti i nedostatke, ovisno o vašoj specifičnoj financijskoj situaciji. Hoće li zajam biti dobar za vas, uvelike će ovisiti o tome koliko mudro upravljate svojim zaduživanjem tijekom vremena, kažu Aton krediti forum iskustva. Dobra je strana što vam osobni zajam može pomoći u velikoj kupnji. Razdvajanje velikih troškova na manja plaćanja s vremenom može vam pomoći da učinite taj trošak upravljanijim kad imate stabilne prihode. Osobni zajmovi obično imaju kamatne stope niže od onih koje biste platili za kupnju kreditnom karticom. Osobni zajam također može biti dobar način za objedinjavanje višestrukih dugovanja kreditnih kartica s visokim kamatama u jedno plaćanje s nižim kamatama. Kada uzimate osobni zajam i izvršite plaćanja na vrijeme, pomažete u stvaranju pozitivne kreditne povijesti, što pozitivno pridonosi mnogim izračunima bodovanja. Kako kažu Aton krediti forum iskustva, vaša odgovorna upotreba kredita može pozitivno utjecati na mnoge čimbenike koje kreditno bodovanje uzima u obzir, uključujući povijest plaćanja, omjer iskorištenosti kredita i kombinaciju vrsta kredita.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (651 ocjena)