Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:11
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Aton krediti bez hroka

ATON krediti bez HROKa benefiti

Kredit dolazi u mnogim oblicima, uključujući kreditne kartice, hipoteke, automobilske zajmove, financiranje kupnje s vremenom i osobne zajmove. Svaka vrsta kredita služi određenoj svrsi za vaš cilj, bilo da je riječ o kupnji kuće ili automobila ili vam omogućava da veliki trošak podijelite na mjesečne uplate kojima se više može upravljati. Osobni zajam oblik je kredita koji vam može pomoći u velikoj kupnji ili konsolidaciji dugovanja s visokim kamatama. Budući da ATON krediti bez HROKa obično imaju niže kamatne stope od kreditnih kartica, mogu se koristiti za objedinjavanje više dugova na kreditnim karticama u jedno mjesečno plaćanje s nižim troškovima. ATON krediti bez HROKa mogu biti snažno financijsko sredstvo, ali uzimanje bilo koje vrste kredita ozbiljna je odgovornost. Prije nego što se odlučite za osobni zajam, važno je pažljivo razmotriti prednosti i nedostatke koji mogu utjecati na vašu jedinstvenu kreditnu sliku. Kada se prijavljujete za osobni zajam, tražite posuditi određeni iznos novca od zajmodavca kao što je banka ili kreditna unija.

ATON krediti bez HROKa i ponuđene usluge

Kad god tražite zajmodavca za bilo kakav kredit, morat ćete proći postupak prijave. Međutim, prije nego što predate zahtjev za osobni zajam, važno je pregledati svoje kreditno izvješće i svoju kreditnu ocjenu, tako da ćete razumjeti što bi zajmodavci mogli vidjeti kada povuku vaše kreditno izvješće i bodove. Imajte na umu da provjera vašeg vlastitog kreditnog izvješća nikad ne utječe na vaše kreditne rezultate, tako da možete provjeravati onoliko često koliko vam je potrebno. Kad podignete osobni zajam, pristajete otplatiti dug s kamatama, što je u osnovi zajmodavčeva “naknada” za omogućavanje korištenja njihovog novca i vraćanja s vremenom. Platit ćete mjesečnu naknadu za kamate uz dio uplate koji ide prema smanjenju glavnice. Kamate se obično izražavaju kao postotak. Broj mjeseci koji morate otplatiti zajam naziva se terminom. Kad zajmodavac odobri vaš zahtjev za osobnim zajmom, obavijestit će vas o kamatnoj stopi i roku koji nude. Mjesečna uplata – Svaki mjesec tijekom roka dužni ćete mjesečno uplaćivati ​​zajmodavca. Ova će uplata uključivati ​​novac za plaćanje glavnice iznosa koji dugujete, kao i dio ukupne kamate koju ćete dužiti tijekom trajanja zajma. Širok raspon proizvoda po mjeri koji uzimaju u obzir jedinstvene zahtjeve svakog klijenta kojeg zanimaju ATON krediti bez HROKa. Cjelokupni spektar usluga za pokrivanje transakcija dionicama na dionicama i OTC tržištima kao ponuda koju sa sobom nose ATON krediti bez HROKa.

ATON krediti bez HROKa i zašto ih odabrati

Kao i bilo koja druga vrsta kredita, i osobni zajam ima prednosti i nedostatke, ovisno o vašoj specifičnoj financijskoj situaciji. Hoće li zajam biti dobar za vas, uvelike će ovisiti o tome koliko mudro upravljate svojim zaduživanjem tijekom vremena. Kada se prijavite za kredit, a zajmodavac pregleda vaše kreditno izvješće, na njemu se bilježi ozbiljan upit. Tvrdi upiti ostaju u kreditnim izvješćima dvije godine, a njihov se utjecaj s vremenom smanjuje. Zato su ATON krediti bez HROKa dobar izbor jer oni ne zahtijevaju takvo što. Međutim, u kratkom roku, previše napornih upita u vašem izvješću može negativno utjecati na vašu kreditnu ocjenu. Općenito, modeli bodovanja s kreditnim bodovima računat će višestruke tvrde upite za istu vrstu kreditnog proizvoda kao jedan događaj sve dok se pojave u kratkom roku od nekoliko tjedana. Ne razvlačite usporednu kupnju i aplikacije tijekom razdoblja od nekoliko mjeseci. Druga je mogućnost pitati može li vas zajmodavac predispitirati ili unaprijed odobriti ponudu za zajam. Odobrenje se često računa kao nežni upit, koji ne utječe na bodovanje bodova. ATON krediti bez HROKa su tu za vas u iznosu sve do 7000 eura i to sve bez ovjere poslodavaca, bez izračuna kreditne sposobnosti i bez troškova obrade.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (541 ocjena)