Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Adiko krediti

Povoljni Adiko krediti

Mnogi građani traže razne načine kako poboljšati svoju novčanu situaciju. Jedna od boljih opcija koju bismo vam rado preporučili su svakako Adiko krediti. Najpovoljniji naćin financiranja svih vaših životnih potreba i planova. Ako planirate uređivati kuću ili stan, na ovaj način vrlo jednostavno možete doći do potrebnog novca, bez napornog prikupljanja hrpe potvrda i dokumenata. Ukoliko morate obaviti skuplji popravak na automobilu, Adiko krediti su idealan način za pokriti sve visoke troškove koji mogu uslijediti prilikom servisa. Svi znamo koliko je neugodno naći se u teškoj financijskoj situaciji gdje morate pokriti neplanirane kvarove. Rokovi naplate samo pristižu, a opcije gdje možete nabaviti potrebne svote novaca su uglavnom sužene. Zato je ovaj način kreditiranja toliko popularan. Financijski stručnjaci su osmislili kreditnu liniju koja je je u potpunosti prilagođena potrebama sve izazovnijeg financijskog tržišta. Zato ne očajavajte, bez obzira na vašu financijsku povijest i moguće dugove koje možete imati, ovo je kredit za koji ne morate potvrđivati svoju kreditnu sposobnost.

Najniže kamatne stope uz Adiko krediti

Osim što su uvjeti za odobrenje iznimno povoljni i blagonakloni korisnicima, Adiko krediti su prepoznatljivi i po vrlo praktičnim niskim kamatnim stopama. To je veoma važno prilikom vraćanja kredita, odnosno otplate istog. Većina klasičnih banaka prakticira više kamatne stope te građani stoga nekada vraćaju daleko veću svotu kredita nego što im je bila odobrena. Ti iznosi znaju varirati od nekoliko tisuća eura do nekoliko desetaka tisuća eura. Ovisno naravno o uvjetima koje su potpisali prilikom ugovaranja određenog kredita, stoga je bitno temeljito proučiti opciju kreditiranja koja vas zanima. Kada su u pitanju Adiko krediti, slobodno nam uputite vaša pitanja i bilo kakve nedoumice koje biste mogli imati, iako je u osnovi cijela ponuda svedena na što jednostavnije uvjete i postupak. Važno je da ste punoljetna osoba, da imate redovna primanja i da vaš tekući račun nije opterećen blokadom. Novčana sredstva se isplaćuju po odobrenju, a kako bi ista mogli koristiti, račun mora biti funkcionalan.

Brza isplata uz Adiko krediti

Ono što mnogi korisnici navode kao jednu od najboljih odlika koja se veže uz kreditnu ponudu Adiko krediti, je svakako brza isplata. Kako se cijeli proces može obaviti online putem, te nije potrebno donositi gomile papira, tako sve ide jednostavno brže. Ponuda se bazira na praktičnim iznosima od par tisuća eura do dvadesetak tisuća eura, gdje se rok otplate može unaprijed prilagoditi vašim mogućnostima. Tako na primjer, kredit na 1000 eura možete dogovoriti na rok otplaćivanja do 10 mjeseci. Bitno je da unaprijed dogovorite vremenski period otplate gdje vam mjesečne rate nećete biti opterećenje. Svrha s kojom su Adiko krediti kreirani je upravo to da se korisnicima istih olakša životna situacija i omogući bolja novčana podloga. Kada praktično rasporedite novac, tada nema stresnih situacija. Sa pametnom organizacijom financija možete izići iz začarnog kruga neprekidnih dugova. To je ono čemu dodatno financiranje upravo služi, da reorganizirate svoj život i dobijete financijsku potporu kakvu nigdje drugdje ne možete dobiti.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (654 ocjena)