Koji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 29.09.2023 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Addiko restart kredit

Otplatite dugove uz Addiko restart kredit

Često puta se pojedinci nađu u situaciji da imaju više zaduženja na različitim stranama, a teško im je pronaći rješenje koje bi objedinilo sve dugove. U tu svrhu, kreiran je Addiko restart kredit. Idealna solucija za građane koji imaju više kredita ili minuse na različitim karticama koje treba otplatiti, a iz očitih razloga nemogu dobiti potvrdu o kreditnoj sposobnosti. Refinanciranje kredita je najbolje što možete učiniti u datom trenutku, stoga nemojte gubiti vrijeme na grozničavo razmišljanje kada vam je rješenje pred nosom. Na brz i jednostavan način možete spojiti više novčanih zaduženja u jedan, te tako umanjite mjesečne rate u jednu konkretnu ratu koju otplaćujete. Zato je Addiko restart kredit i kreiran, upravo kako bi se omogućilo prezaduženim građanima da na efikasan način izađu iz začaranog kruga nagomilanih novčanih obaveza. Kada ste zaduženi na više strana, počinjete gubiti percepciju o tome koliki je vaš stvaran dug, te sa koliko konkretnog novca na kraju priče ustvari i baratate.

Brzo odobrenje za Addiko restart kredit

Većina građana ima nedovoljno velika mjesečna primanja da bi mogli pratiti korak sa svim životnim potrebama, a naročito sa neplaniranim životnim troškovima. Za vseukupno podmirenje svih dugovanja, najpovoljnija opcija je trenutno Addiko restart kredit. U slučaju nužde, mnogi korisnici rado posežu za kreditnim karticama, minusom na tekućem računu iz kojeg gotovo nikad ne izlaze i različitim opcijama kreditiranja. Klasične banke u tom slučaju će vam češće odbiti svaki zahtjev koji uputite za bilo kakvim oblikom financiranja. Kako je Addiko restart kredit posebna kreditna linija upravo za prezadužene građane, tu su u pitanju sasvim drukčiji uvjeti i daleko kraći rok otplate. Najčešće se odobrava u iznosima do 25. 000 kn, ovisno naravno o vašim mogućnostima i potrebama. Valja naglasiti da budete obzirni prema sebi, te da stavite na papir sve svoje stvarne potrebe koje morate plaćati na mjesečnoj razini, te koliku ratu si možete dozvoliti u tom slučaju. Rok otplate dogovarate sa kreditorom, te upravo zato morate imati na umu do kojeg iznosa zaista možete uredno podmirivati svoje obaveze iz mjeseca u mjesec.

Zatražite još danas Addiko restart kredit

Osim što se Addiko restart kredit može dičiti brzom obradom zahtjeva i brzim odobravanjem istih, također imamo i mogućnost online obrade zahtjeva. Naime, svaka moderna financijska ustanova je svoje poslovanje prilagodila zahtjevima modernog doba. Isti je slučaj i ovdje, stoga ukoliko vam se ne odlazi osobno u poslovnicu ili naprosto nemate vremena za to, na raspologanju vam je online opcija ugovaranja kredita. Naravno, sve nejasnoće možete razriješiti putem online veze, jednako kao i što cijeli proces od dostavljanja potrebne dokumentacije, ispunjavanja zahtjeva i konkretne isplate odobrenog kredita. Kako vi pošaljete zahtjev za Addiko restart kredit, unutar sat do dva stiže vam odgovor o obradi i odobrenju zahtjeva. Ukoliko osim preslike osobne iskaznice i kartice tekućeg, morate još neku potvrdu dostaviti, biti će vam javljeno. Naknadno možete putem email-a poslati dodatne potvrde, poput platne liste, izvadka od mirovine ili potvrde o honorarima. Kako bi vam se odobrio navedeni kredit, nije uvijek nužno imati sve idealne uvjete, dovoljno je da možete dokazati svoja redovna mjesečna primanja i to je sve. Sama isplata se odvija unutar 20 do 30 minuta po odobrenju zahjteva za kreditom. Na kraju dana, bitno je da uredno otplaćujete kredit.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (644 ocjena)