Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Addiko nenamjenski krediti

Addiko nenamjenski krediti u Hrvatskoj

Povećana potražnja za kreditima posljedica je drugačijeg stava i trenda kada je financiranje u pitanju. Naime prije su se veće investicije i projekti, bilo privatni ili poslovni, realizirali iz viška novca ili štednje. Danas je trend potpuno drugačiji i krediti su prva i glavna opcija kada je financiranje u pitanju. Takvom trendu prethodio je opći rast standarda i plaća, pa je tržište novca odgovorilo na način da je novac sve jeftiniji u smislu uvjeta pod kojim se može pozajmiti. Kamatne stope su sve manje i uvjeti koje banka stavlja pred klijenta su sve labaviji. Rast standarda u Hrvatskoj omogućio je svim bankama da svojim klijentima ponude sve veće iznose kredita, po sve povoljnijim uvjetima u jednostavnoj proceduri. Jedna od vodećih banaka u Hrvatskoj je Addiko banka, a Addiko nenamjenski krediti jedan su od najpopularnijih proizvoda na tržištu novca. Addiko nenamjenski krediti prilagođeni su svima i zaista ih je jednostavno ugovoriti, bilo da se radi o trenutnim ili budućim klijentima banke.

Addiko nenamjenski krediti na tržištu

Addiko nenamjenski krediti jedni su od najpopularnijih na tržištu jer se Addiko banka potrudila ponuditi različite vrste nenamjenskih kredita, prilagođene svima i to iznosom i procedurom za ostvarivanje kredita. U ponudi su standardni Addiko nenamjenski krediti, Addiko blic krediti i Addiko blic plus krediti. Standardne nenamjenske kredite moguće je ugovoriti u iznosu do 5000 eura, blic kredite u iznosu do 10 000 eura, a blic plus kredite u iznosu do 35 000 eura. Svi krediti dostupni su u kunama i eurima. Prednost Addiko blic kredita je u tome što ih je moguće ugovoriti i zatražiti online, putem virtualne poslovnice. Na ovaj način izbjegavate nepotrebno čekanje u poslovnici i komunikacija je puno brža. Doslovno sve možete obaviti iz udobnosti vlastitog doma. Addiko blic kredit može se realizirat i bez prebacivanja primanja u Addiko banku, a kamatna stopa je 6, 60 posto za euro ili 6, 90 posto za kunske kredite, sa rokom otplate od 2 do 10 godina.

Addiko nenamjenski krediti i savjeti za uzimanje kredita

Koliko god Addiko nenamjenski krediti bili dobra opcija za financiranje, ipak postoji nekoliko stvari na koje treba pripaziti. Ovih nekoliko pravila vrijedit će ne samo kada su Addiko nenamjenski krediti u pitanju, već kada općenito uzimate kredite u bilo kojoj banci. Prije svega, kredite koristite isključivo kada vam nužno trebaju i iznos koji posuđujete neka bude točno onoliko koliko vam treba. Time ćete izbjeći situaciju da kada vam se novac isplati, misleći kako ga ima puno novac počnete trošiti nenamjenski. Također kada vam bankar izračuna kreditnu sposobnost, uvijek uzmite nešto manju mjesečnu ratu od maksimalno moguće po izračunu. Kroz duži vremenski period moguće su financijske komplikacije i problemi, pa je dobro imati određenu rezervu na plaći. Otplatni plan dobro isplanirajte i bankaru predočite što je više moguće vašu objektivnu financijsku situaciju, jer koristeći samo platnu listu i fiksne i vidljive troškove kao podatke za izračun, ne može se dobiti dovoljno pouzdan otplatni plan.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (515 ocjena)