Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Blic krediti

Blic krediti nude odlične uvjete

Blic krediti, kako im i samo ime govori, su brzi gotovinski krediti. Najčešće su nenamjenski, što znači da korisnik uplaćeni novac može koristiti kako želi i bez da mora pravdati trošak. Posebna pogodnost kad su u pitanju blic krediti je i smanjena dokumentacija, što znači da nema više gomile fascikala punih raznih papira, ovjera i potvrda. Ova vrsta kredita je kreirana od strane eminentnih financijskih stručnjaka koji su osnovi kreditne kuće upravo kako bi apsolutno svim građanima ponudili najpovoljniju liniju kreditiranja. Klasični bankarski krediti su iznimno skupi zbog gomile troškova, visokih kamatnih stopa i raznih drugih nameta. Također, teško su dostupni zbog strogih uvjeta odobravanja s kojima se klasične banke štite. Naime, svi građani koji imaju i najmanju neurednost u prošlosti po pitanju financija, odmah bivaju odbijeni. To znači, ukoliko ste imalo kasnili sa plaćanjem troškova po kreditnoj kartici, plaćanjem rate kredita koji ste možda već otplatili ali je ostalo zabilježeno da ste bili neuredni s plaćanjem i to vas košta kreditnog rejtinga.

Blic krediti su pravo rješenje za financijske probleme

U našoj kreditnoj kući blic krediti su trenutno top ponuda. Ovo je proizvod kreiran za sve građane, bez strogih uvjeta i bez prislinih troškova. Također, nije potrebno nikakvo osiguranje jer se blic krediti odobravaju na kraći rok otplate nego klasični krediti. Na prvu vam se kraći rok otplate može činiti kao neugodnost, no gledajte širu sliku. Na ovaj način ćete se prije riješiti kredita, odnosno, zatvoriti ćete kredit puno prije nego što biste to možda inače učinili. Na taj način vas se prisili da ste organiziraniji po pitanju financija, možda i pažljiviji. Potrebno je voditi računa o mjesečnim ratama kako ne bi iskrsnule neugodnosti. Ukoliko vam se dogodi da su vam financije malo opterećenije, odnosno, dogodilo se nešto nepredviđeno i niste u mogućnosti podmiriti ratu na vrijeme, svakako nam javite. Važno je da nam javite što prije ukoliko se nađete u problemu, kako bismo mogli dogovoriti novi način otplate.

Blic krediti preko interneta

Razvoj tehnologije je čovjeku omogućio mnoge blagodati, a ujedno i lakši pristup novcu. Zahvaljujući tome, i blic krediti su svakom građaninu dostupni putem interneta, bilo da se služite pametnim telefonom ili osobnim računalom. Na našoj stranici imate spremnu prijavu koju ćete lako popuniti osnovim podacima i pritom priložiti kopiju osobne. To je sve što je za početak potrebno, što god da treba naknadno dodati, lako ćete poslati mailom. Bez imalo stresa, u udobnosti omiljenog kafića ili vašeg doma, brzo prolazite proces odobrenja. Što se tiče isplate, blic krediti se redovno isplaćuju na tekuće račune, pa će tako biti i u vašem slučaju. Po tom pitanju ne trebate brinuti, isplata ide odmah po odobrenju, bez obzira da li je riječ o 75 EUR ili 4000 EUR. Najčešće se odvija u roku pola sata nakon što je odobren kredit, no ukoliko je velika navala sa zahtjevima, najčešće se izvrši u roku jednog dana.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (623 ocjena)