Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Addiko blic krediti uvjeti

Saznajte sve o tome kakvi su Addiko blic krediti uvjeti

Kreditno tržište je sve više opterećeno kompliciranim uvjetima koje postavljaju klasične banke. Razliku čine upravo fleksibilni Addiko blic krediti uvjeti koji su jedini kreirani prema potrebama suvremenog čovjeka. Mnogi građani su se našli u problemima zbog poslodavaca koji radi vlastitih potreba daju nepovoljne ugovore na određeno. Samim time štede na davanjima, građani zbog nepovoljnih radnih ugovora imaju loš kreditni rejting u klasičnoj banci i imaju vezane ruke što se tiče bilo kakvog kreditiranja. Što se tiče jamaca za kredite, malo tko će vam danas pristati na tako nešto, većina upravo zbog vlastite prezaduženosti. Zato su tu Addiko blic krediti uvjeti kao najbolja solucija za vaše probleme. Riječ je o iznimno povoljnim gotovinskim kreditima koji su najčešće manjih iznosa i odobravaju se na relativno kraći rok otplate, te zato korisnik ne mora dokazivati kreditnu sposobnost. Niti morate imati sudužnika niti se od vas traži detaljna financijska povijest. Sve što je potrebno jest da imate potvrdu o primanjima, kao dokaz da možete otplaćivati mjesečne anuitete kredita i da ste punoljetni.

Zanimaju vas Addiko blic krediti uvjeti?

Iako to zvuči pomalo nestvarno, ali postoje banke koje vode računa o željama i potrebama korisnika, bilo postojećih bilo budućih. Da bi vam se odobrilo Addiko blic krediti uvjeti, ne morate čak niti biti klijent navedene banke. Gdje god da imate primanja i bez obzira čije ste banke klijent, to se Addiko ne tiče. Moderno poslovanje podrazumjeva i moderan stav, te fleksibilan pristup poslovanju. Riječ o pojednostavljenom financiranju gdje se na praktično kraći vremenski rok odobrava kredit do određenog iznosa, te dokle god redovno otplaćujete rate kredita, nitko ne stavra probleme. Svaki punoljetan građanin može zatražiti i putem interneta kredit, u iznosu do 4000 EUR, uz predočenje preslike osobne iskaznice i tekućeg računa. Neblokiran tekući račun je bitan zbog brze uplate odobrenog novca, odnosno kredita. Ukoliko vam je tekući račun blokiran, vi navedena sredstva nećete moći koristiti. Obrada zahtjeva je relativno brza, a isplata slijedi odmah unutar 20 minuta do 30 minuta nakon odobrenja traženog kredita. Kako bi usluga Addiko blic krediti uvjeti bila što jednostavnija i za nas i za klijente, sav proces je maksimalno pojednostavljen.

Doznajte kakvi su Addiko blic krediti uvjeti

Financijski problemi su glavna stavka koja stvara stres građanima. Vi nemojte biti u toj skupini, naši Addiko blic krediti uvjeti su tu da vam olakšaju svakodnevnicu. Uz povoljni kredit možete riješiti veći dio životnih problema. Stres zbog prezaduženosti je jedan od najčešćih okidača za razne zdravstvene tegobe, što svakako treba uzeti u obzir. Kada nemate dovoljno novaca za sve potrebe, bilo da ste samac ili imate obitelj, teško je ostati smiren i ne osjećati poslijedice stresa. Ekonomska kriza već dugo stvarfa probleme u svim slojevima društva, stoga je važno da ste dobro upoznati sa Addiko blic krediti uvjeti. Riješite minus na tekućem računu, obavite bitne popravke u svom kućanstvu, uložite novac u posao. Tu smo da vam kroz jednostavnu opciju kreditiranja promjenimo život na bolje. Nijedna promjena neće doći sama od sebe, morate ju zatražiti, pokrenuti. Brza obrada zahtjeva omogućuje jednako brzu isplatu na vaš račun. Mi smo dokaz da je moguće zatražiti kredit i dobiti isplatu kreditnih sredstava u istome danu!

         
Ocjena: 4.7 / 5 (587 ocjena)