Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Addiko blic kredit uvjeti

Addiko blic kredit uvjeti za sve klijente

Kada imate određene planove koji zahtjevaju veću količinu novaca, tada su najbolji izbor Addiko blic kredit uvjeti. Mnogi građani se prvo okreću popularnim bankama, no tamo najčešće dobivaju odbijenice. Takvi razočarani ni ne pomišljaju na druge opcije koje su puno prihvatljivije i prilagodljvije nego što to na prvu izgleda. Jedan od razloga zašto su Addiko blic kredit uvjeti tako popularni je upravo prilagodljivost i jednostavni uvjeti koji omogućuju velikom broju građana najlakši način financiranja. Bez obzira na to zašto trebate kredit, uvjeti su isti jer je riječ o nenamjenskom, gotovinskom kreditu gdje vi nikome ne polažete račune na što ste potrošili novac. Odnosno, Addiko vam odobrava kredit na dogovoreni vremenski period, sa najnižom kamatnom stopom i na vama je da rasporedite novac kako god vam je potrebno. Potrebna dokumentacija je svedena na najmanju moguću mjeru jednako kao što su i uvjeti za kredite manjih iznosa svedeni na minimalnu razinu. Naravno, prije svega, najvažniji uvjet je da ste punoljetni građanin Hrvatske, te da imate redovna mjesečna primanja.

Doznajte kakvi su Addiko blic kredit uvjeti

Kada se nađete u situaciji gdje su vas životni troškovi pritisnuli sa svih strana, najlakši način rješavanja problema je Addiko blic kredit uvjeti. Većina građana sa prosječno dobrim primanjima teško izlazi na kraj sa svakodnevnim troškovima jer cijene samo rastu, a primanja u najboljem slučaju ostaju ista ili padaju. Naročito kako je većina klasičnih banaka postrožila uvjete kreditiranja i odobravanja minusa po tekućem računu. Naprosto su vam opcije gdje možete nabaviti potreban novac svedene na minumum. Pritisnuti takvim stresom, mnogi građani dođu u fazu očaja te počnu razmatrati i oglase koje možete vidjeti na raznim oglasnim pločama i internetskim oglasnicima. Brzi zajmovi koji se najčešće pretvore u noćnu moru jer imate posla sa sumnjivim osobama koje zanima samo kako se obogatiti na problemima očajnih građana. Zato budite mudri, provjerite ponudu koju vam daju Addiko blic kredit uvjeti. Riječ je o modernoj banci koja je svoje poslovanje prilagodila potrebama današnjeg tržišta gdje većina građana nema ugovor na stalno i grca u dugovima. Kako bi dobili kredit u Addiku, naročito ukoliko je riječ o manjem iznosu, nemate obavezu postati klijentom navedene banke. Nema strogih uvjeta, možete kredit zatražiti i putem interneta te ujedno i cijeli postupak proći bez da ste došli u poslovnicu banke.

Otkrivamo koji su Addiko blic kredit uvjeti

Najbolja ponuda na tržištu koju možete pronaću su upravo Addiko blic kredit uvjeti. Sve manji broj korisnika može udovoljiti uvjetima koje postavljaju klasične banke. Mi smo tu kako bismo promjenili pravila igre na kreditnom tržištu, te smo zato sve pojednostavili. Zašto biste vi dolazili k nama kada mi možemo doći k vama? Odnosno, dovoljno je imati prosječno dobar pametni telefon i internetsku vezu. CIjelokupni proces dobivanja kredita možete obaviti a da niste napustili udobnost vlastitog doma. Svu traženu dokumentaciju, a riječ je o preslici osobne iskaznice i kartice tekućeg računa, te potvrdi o primanjima, možete poslati putem interneta. Naravno, prije toga samo trebate ispuniti prijavnicu i poslati ju sa navedenim dokumentima, a ostalo prepustite nama. Sva dodatna pitanja možete proći sa našim agentima, naravno ukoliko vas zanima neka informacija koju niste pronašli na našoj web stranici. Bitno je da vam tekući račun nije blokiran, kako bismo vam odobrena sredstva mogli isplatiti u roku pola sata nakon odobrenja, a vi da biste ih mogli koristiti. Veoma bitna stavka je potvrda o primanjima. Naravno, Addiko blic kredit uvjeti ne traže ugovor o stalnom zaposlenju, ali je potrebno imati redovne prihode kako biste mogli otplaćivati mjesečne rate kredita.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (681 ocjena)