Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Addiko bank uvjeti za kredit

Doznajte koji su Addiko bank uvjeti za kredit

Današnja financijska situacija je iznimno teška za sve građane. Troškovi života su sve viši, a plaće niže. Potreba za dodatnim financijskim sredstvima je sve veća, stoga je svaka informacija o Addiko bank uvjeti za kredit dragocjena. Tokom godina je postalo sve teže doći do dodatnog novca kroz banke, bilo da tražite pozajmicu ili kredit. Većina klasičnih banaka se štiti od potencijalno neodgovornih klijenata, te pušu i na hladno, što bi se reklo. Mnoge banke traže dodatna osiguranja, što povećava troškove kreditiranja, a često puta uvjeti zahtjevaju dodatnog jamca, ukoliko vi nemate dovoljno dobar korisnički profil za banku. Pregledava se vaša financijska povijest, da li ste dužni i koliko, te jeste li možda vi nekome sudužnik u kreditu. Zato su Addiko bank uvjeti za kredit iznimno dobri, te mnogi korisnici izražavaju veliko zadovoljstvo u suradnji sa Addikom. Banka koja uzima u obzir realne potrebe novčanog tržišta, mora kreirati proizvode na objektivan način, što znači i uzimati u obzir stvarne mogućnosti korisnika na određenom području. U sklopu Addiko banke, korisnici ne moraju imati besprijekoran rejting, te nisu za sve kredite potrebne posebne potvrde niti dokazana kreditna sposobnost. Postoji posebna kreditina linija gdje je dovoljno da imate minimalno 18 godina, te da ste građanin Republike Hrvatske sa redovnim prihodima.

Jednostavni addiko bank uvjeti za kredit

Kada su u pitanju Addiko bank uvjeti za kredit, morate znati da mnogo toga ovisi i o samom traženom iznosu kredita. Naime, ukoliko je riječ o praktičnijim iznosima, primjerice do 4000 EUR, tada nisu potrebni dodatni instrumenti osiguranja, niti kreditna sposobnost. No, ukoliko vas zanima stambeni kredit, na primjer, tada je potrebno imati potvrdu o kreditnoj sposobnosti. Jer, recimo, iznosi od pet do deset tisuća kuna se ugovaraju na rok od 18 mjeseci, što je relativno kratak rok otplate. Dovoljno je samo imati tri platne liste, redovne prihode, te tekući račun koji nije pod blokadom. To je važno zbog same uplate novčanih sredstava u slučaju odobrenja. Naime, ukoliko ste zainteresirani za Addiko bank uvjeti za kredit, slobodno nam se možete javiti putem online prijave. Samo popunite tražene rubrike sa osnovnim podacima, te prilikom prijave u prilogu dodajte fotokopiju osobne iskaznice i kartice tekućeg računa. Zahtjev za kreditom će biti obrađen u najkraćem mogućem roku, najčešće u okviru od okvirno pola sata do sat vremena. Ukoliko će biti potrebna kakva dodatna dokumentacija, naknadno ćete ju poslati putem maila.

Provjerite koji su addiko bank uvjeti za kredit

Suvremeno doba je omogućilo razvoj online poslovanja, a Addiko bank uvjeti za kredit su među prvima osuvremenili svoje bankarsko poslovanje. Zato i putem interneta možete zatražiti kredit i odraditi cijeli postupak, a da niste izišli iz kuće. Ukoliko hitno trebate konkretniju svotu novaca, te namte drugih opcija, mi smo tu da vam pomognemo. Iako smo u osnovi klasična banka sa uhodanim načinom poslovanja, tržište se razvija iz dana u dan, te je potrebno pratiti trendove. Kreirana je posebna kreditna linija gdje za manje iznose do deset tisuća kuna nije potrbeno prolaziti komplicirani i dugotrajni postupak, već je sve pojednostavljeno. Osnovna dokumentacija je sve što je potrebno, te se sve može ugovoriti online putem. Isplata novčanih sredstava se vrši putem tekućeg računa, u okviru 20 minuta od odobrenja kredita, te pazite da račun nije pod blokadom. Što se tiče same otplate, kad su u pitanju Addiko bank uvjeti za kredit, ugovara se najniža kamatna stopa, te i sami rok otplate u skladu sa vašim mogućnostima. Tako, primjerice, za iznos od pet tisuća kuna možete dobiti rok otplate od 6 do 9 mjeseci, u mjesečnim ratama. Ukoliko se nađete u situaciji gdje možete procijeniti da nećete biti u mogućnosti otplatiti kredit u redovnim mjesečnim ratama, tada nas hitno kontaktirajte. Važno je na vrijeme dogovoriti slijedeće korake.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (655 ocjena)