Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Addiko bank krediti uvjeti

Saznajte kakvi su addiko bank krediti uvjeti

Kreditno tržište se iznimno razvilo proteklih 5 godina, te je gotovo svaki zaposleni građanin ima nekoliko opcija financiranja. Iako većina klasičnih banaka ima stroge uvjete kreditiranja, to nije slučaj sa Addiko bank krediti uvjeti. Ovo je banka po mjerilima običnoga čovjeka, a to znači iznimnu fleksibilnost i pristupačnost u poslovanju. Većini građana je teško doći do novaca, koliko god da radite i koliko god da štedite. Nepredviđeni troškovi se redovno događaju jer uvijek nešto iskrsne. Zato se većina građana pomaže upravo kroz dodatna financiranja poput minusa na tekućem i kreditima. No, u svakodnevnom životu dogode se i teže situacije gdje vam treba veća svota novaca, naročito ukoliko imate obitelj. Zato su iznimno popularni Addiko bank krediti uvjeti jer su prilagođeni onima koji brzo trebaju novac. Većina građana najviše zanima za nenamjenske gotovinske kredite, pošto je to oblik financiranja gdje odobrena novčana sredstva trošite po potrebi. Drugim riječima, ne morate pravdati na što ste trošili novac, već možete po želji trošiti, ovisno o tome što vam zaista treba.

Super povoljni addiko bank krediti uvjeti

Ako ste se našli u situaciji da vam gori pod nogama, te hitno trebate veča novčana sredstva, Addiko bank krediti uvjeti su najbolja opcija za vas. Na ponudi imate brze, nenamjenske kredite koji se odobravaju u kratkom roku za klijente s redovnim primanjima. Prema trenutno dostupnim uvjetima financiranja, status je izjednačen i za nove i stalne klijente, te je omogućena vrlo povoljna kamatna stopa. Ta stavka je veoma bitna pri otplati kredita, što znači da Addiko bank krediti uvjeti su trenutno napovoljniji na tržištu. Također vam se omogućuje, ukoliko se odlučite prebaciti svoje račune u Addiko banku, također vam se omoguće još niža kamatna stopa. Jednostavno, ovo je banka koja vodi računa o svojim klijentima, imajući u vidu one stvarne financijske potrebe korisnika. Kako biste mogli uživati u svim našim pogodnostima kreditiranja, potrebno je da ste punoljetni građanin Republike Hrvatske sa redovnim primanjima, te da imate neblokirani tekući račun na kojem će vam se isplatiti odobrena sredstva. Također, potrebna je osnovna dokumentacija poput osobne iskaznice i kartice tekućeg računa, preslike naravno. Ovisno o iznosu kredita koji tražite, biti će potrebne 3 platne liste i moguće kreditna sposobnost, ali to važi za velike iznose kreditiranja.

Velika ponuda addiko bank krediti uvjeti

Što se tiče same ponude financiranja različitih potreba građana, Addiko bank krediti uvjeti su među najpopularnijima, upravo zbog lake dostupnosti. Što to znači? Za građane koji hitno trebaju novac, to značli brza obrada prijavnica, brzo odobravanje kredita i brza isplata kredita. Također, uvjeti samog kreditiranja su iznimno blagi, sobzirom na to da većina banaka je iznimno postrožila svoje uvjete. Upravo Addiko bank krediti uvjeti su fleksibilni jer nema striktnog uvjeta da morate prebaciti svoje račune u našu banku. Ostavlja vam se mogućnost da svoje postojeće račune zadržite u odabranim bankama, te ne morate posebno otvarati svoj računu Addiko poslovnici. Također, dodatna dokumentacija poput platnih lista te potvrde o kreditnoj sposobnosti su rezervirane za veće kredite, primjerice kredita za auto ili stambenih kredita. Za one praktičnije iznose koji se ne moraju otplaćivati godinama, već je rok otplate okvirno do 1 godine, odnosno 18 mjeseci, nije potrebna potvrda o kreditnoj sposobnosti. Ovdje se radi o kreditima koji su ugovoreni po brzoj otplati, te stoga nisu potrebna dodatna osiguranja naplate.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (610 ocjena)