Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Addiko bank krediti

Addiko bank krediti, potreba za kreditom

Addiko bank krediti postaju sve popularniji kod novih klijenata banke radi brzine odobrenja i isto tako brzoj proceduri. Dok ostale banke uzimaju poviše vremena na svim provjerama i odobrenjima, Addiko je tu prepoznao moguću prednost. Naravno, prije podizanja bilo kakvog kredita bitno je da se informirate o ponudi kredita, i vidite što vama najviše odgovara iz ponude Addik-a. Addiko bank krediti su dostupni na online službenoj stranici Addiko banke s detaljnim opisima. Isto tako određeni kredit možete zatražiti online ili direktno u poslovnicama Addiko banke. Koliko traje postupak realizacije kredita u Addiko banci? U svega 30-ak minuta od ideje do realizacije, što znači da kredit možete imati u roku od svega 30-ak minuta. Odobrena sredstva se odmah po odobrenju uplaćuju na vaš tekući račun. Kredit od jednog dana, svakako najbrže i najpovoljnije rješenje ako želite bankovni kredit. Gotovo nema osobe koja ima potrebu za kreditom danas, zahvaljujući Addiko banci potreba može postati brza realizacija.

Addiko bank krediti, ponuda kredita

Addiko banka kao i svaka druga banka ima ponudu kredita, najpopularniji Addiko bank krediti su svakako; Gotovinski kredit, svi znamo kako su nenamjenski krediti danas najpopularniji. Svi gotovinski krediti su nenamjenski i može ih dobiti bilo koji klijent u Addiko banci, što znači da klijenti drugih banaka ne mogu dobiti odobrenje. Gotovinski nenamjenski kredit mogu dići svi klijenti banke tj. Građani koji su zaposleni s redovnim prihodima, kao i umirovljenici, obrtnici i ostali. Važno je naglasiti kako se kredit diže u mogućnostima vaših primanja, i kako treba odrediti realan rok otplate. Kada posjetite web stranicu Addiko banke, kredit možete izračunati u njihovom bankarsko kreditnom kalkulatoru. Blic kredit, znamo da se riječ „Blic“ može prevesti kao odmah, i upravo to opisuje navedeni kredit. Ovo je kredit bez depozita, sudužnika i jamaca, ovo je brzi kredit Addiko banke. Kredit se može zatražiti preko web stranice Addiko banke, i također ga mogu zatražiti i klijenti drugih banaka bez obzira u kojoj banci imaju otvoren tekući račun. Blic Plus kredit, također gotovinski kredit koji je dostupan novim i redovnim klijentima banke. Realizacija kredita je također brza, povoljne kamate koje nude rok otplate od 2-10 godina. Nije bitno koliko dugo ste klijent Addiko banke, ako ste tek danas postali klijent, već danas možete zatražiti svoj kredit. Ne plaća se naknada za obradu kredita, i svi krediti se odobravaju u najkraćem vremenskom roku. Krediti su dostupni u eurima. Ako vam primjerice životne okolnosti nadrede da ne možete više otplaćivati ratu koju ste dogovorili u početku dizanja kredita, ne brinite, Addiko će omogućiti promjenu uvjeta mjesečnih otplata. Addiko bank krediti imaju ponudu za svakoga.

Addiko bank krediti, što morate znati

Mnogi ljudi samo razmatraju podizanje kredita, no prije samog razmatranja i odluke bilo bi dobro da si postavite par pitanja. Bilo da razmišljate o Addiko bank krediti, ili kreditima neke druge banke dobro je da znate neke osnove. Krediti svakako znaju biti primamljivi preko oglašavanja, ali to je nekad ništa više nego dobar marketinški trik. Prije odobravanja bilo kakvog kredita banku će zanimati kakva je vaša trenutna financijska situacija, ovo je početni korak pri dizanju kredita. Morate znati koliko si možete kredita priuštiti, nemojte odmah pristupati s pitanjem koliki kredit možete dobiti, pristupite s pitanjem pomoći da vidite koji kredit možete dobiti. Vaša kreditna prošlost je također bitna kada želite podići kredit, vrlo je bitno da se banka uvjeri da je vaša financijska prošlost čista. Potreba za kreditom je također vrlo bitan faktor, morate znati za što dižete kredit. Kada ste se ugrubo odlučili koji kredit želite, s bankarom popričajte oko toga koliko novaca vam je u biti potrebno. Addiko bank krediti su jednostavni i nude za svakoga ponešto. U slučaju da niste sigurni u odluci za neki od kredita u ponudi, svakako možete nazvati Addiko ili prošetati se do najbliže poslovnice i zatražiti besplatni savjet oko vašeg budućeg kredita.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (688 ocjena)