Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste



PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Diners zahtjev za potrošački zajam

Diners zahtjev za potrošački zajam uvjeti

U današnje vrijeme brzog života i nepredviđenih troškova vrlo je praktično imati kreditne kartice koje vam mogu pomoći da prebrodite financijske minuse. Korištenje kreditnih kartica je uvijek praktično rješenje ukoliko to radite odgovorno i sa računicom.

Osim što Diners kreditnu karticu koristite za plaćanja roba i usluga, možete je i iskoristiti za dobivanje brzih zajmova. Dovoljno je da ispunite Diners zahtjev za potrošački zajam. Kao korisnik Diners kreditne kartice vrlo brzo i jednostavno možete doći do potrebne gotovine. Osim što vaša Diners kartica ima mjesečni limit, kartica ima i ukupni kreditni limit u skladu sa vašom kreditnom sposobnosti.

Prilikom ispunjavanja obrasca Diners zahtjev za potrošački zajam bit će potrebno da navedete svoje ostale kreditne obaveze ako ih imate. Također ćete trebati dati dokaz o vašim primanjima kao potvrdu koju će vam dati vaš poslodavac. Dokaz o tome da ste državljanin Hrvatske sa prebivalištem u Hrvatskoj i da imate više od 18 godina. Nakon ispunjavanja zahtjeva Diners Club će vam odobriti traženi potrošački zajam.

Diners zahtjev za potrošački zajam do brze gotovine

Životne prilike i iznenadni troškovi mogu vas dovesti u situaciju da vam je hitno potrebna gotovina i krenuli ste razmišljati o dizanju brzog zajma. Diners club vam omogućava da na brz i jednostavan način dođete do brzog zajma i gotovine koja vam je potrebna.

Diners club je rješenje za vaš problem i jednostavno možete iskoristi priliku koju nudi Diners zahtjev za potrošački zajam. Ako posjedujete Diners karticu za vas će to biti veliko olakšanje jer ste u mogućnosti da ponesete Diners zahtjev za potrošački zajam možete mirno spavati. Sve što trebate je raspitati se koje vrste kreditiranja vam Diners nudi.

Možete se odlučiti između tri varijante kreditiranja. Prva je potrošački kredit sa valutnom klauzulom sa rokom otplate do 60 rata. Za ovu varijantu određena je 8, 8% kamatna stopa godišnje i minimalni iznos otplate je 150 eura. Drugi izbor je revolving zajam sa jednakom godišnjom kamatnom stopom 8, 8% uz uvjete otplate minimalno 15 eura ili 4% ukupnog duga. Treći izbor je Diners Club plus kartica sa jednakom godišnjom kamatnom stopom 8, 8% i rokom otplate 12 do 24 mjeseci.

Diners zahtjev za potrošački zajam kako ga podnijeti

Pitate se kako podnijeti Diners zahtjev za potrošački zajam? U današnje vrijeme interneta i online usluga banaka i kartičnih kuća svu komunikaciju možete sa Diners Club obaviti online. Diners Club je dio grupacije banke Erste, pa kao i sve druge banke tako i ova omogućava svojim klijentima ili potencijalnim klijentima online komunikaciju.

Potrebno je da proučite koje podatke trebate unijeti u Diners zahtjev za potrošački zajam, te koju dokumentaciju zahtjevu trebate priložiti. Vrlo vjerojatno će vas kontaktirati referentna osoba iz Diners Cluba i ukoliko bude imala dodatnih pitanja budite spremni da na njih odgovorite.

Ukoliko više volite osobnu komunikaciju, možete dogovoriti i sastanak sa referentom i osobno podnijeti zahtjev za potrošački zajam i osobno donijeti potrebnu dokumentaciju. U svakom slučaju odgovor ćete dobiti vrlo brzo i isplata potrošačkog zajma će biti vrlo brzo realizirana na vaš bankovni račun. Sa dobivenim potrošačkim zajmom moće ćete riješiti financijski minus, pokriti nepredviđeni trošak ili platiti putovanje iz snova.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (592 ocjena)