Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Potrošački kredit

Potrošački kredit – idealan za svakodnevne kupovine

U današnje vrijeme sa sve skupljim životnim troškovima te malim plaćama, teško je živjeti iz mjeseca u mjesec s malim mjesečnim primanjima. Upravo zbog toga mnogi ljudi traže alternativne načine kako da dođu do dodatnih sredstava kako bi mogli pokriti sve mjesečne prihode te si osigurati da imaju na raspolaganju novca koji mogu upotrijebiti u hitne slučajeve. Najpopularniji kredit kod nas je upravo potrošački kredit koji omogućuje svome korisniku brz i laki pristup dodatnim novcima koji može upotrijebiti u svakodnevne svrhe kao što je kupovina namirnica, plaćanje kave u kafiću ili kupovina karte za vlak. Potrošački krediti se mogu zatražiti kod svih banki koji ih imaju u svojoj ponudi.

Potrošački kredit – jednostavan i brzi pristup dodatnim sredstvima

Potrošački kredit je prvotno namijenjen za sve klijente bez obzira da li rade na određeno ili stalno koji imaju redovne mjesečne prihode. Osim zaposlenika, mogu ih zatražiti i umirovljenici. Dodatna sredstava mogu koristiti u svakodnevne, kućanske, osobne te obiteljske svrhe. Potrošački krediti su nenamjenski krediti koji nemaju neku određenu namjenu te se stoga mogu primijeniti u bilo koje svrhe. Mogu se koristiti za svakodnevne potrebe ili za poveće troškove koje zahtijevaju malo veću svotu novca. Dostupni su za sve korisnike koju su kreditno sposobni u trenutku zahtijevanja kredita. Kredit se može pronaći u ponudi kod većine banaka.

Potrošački kredit – dostupan za sve klijente

Svoj potrošački kredit možete zatražiti već danas kod vaše banke. Prilikom davanja zahtjeva za kredit, bitno je da imaju uvid u vaše prihode kako bi ustanovili da imate uredna mjesečna primanja bez obzira da li se radi to o plaći ili mirovini. Potrošački krediti se izdaju bez jamca i učešća. Dokumentacija je minimalna te cjelokupni proces sklapanja ugovora za kredit je vrlo jednostavan. Mnogo su pojednostavili proces sklapanja ugovora od onda te su ga učinili dostupnim većoj masi ljudi.

Potrošački kredit – jednostavan proces ugovaranja i minimalna dokumentacija

Uz potrošački kredit imate laki pristup dodatnim novcima, što je odlična solucija ukoliko vam zatreba dodatnog novca. Na taj način se možete osigurati da uvijek imate dostupan novac kojeg možete upotrijebiti u svakodnevne svrhe ili kada vam iskrsne iznenadni troška kojeg morate odmah sanirati.  S potrošačkim kreditom više ne morate od ikoga posuđivati novac jer ga već imate dostupnim na kartici. Ukoliko smatrate da bi vam dobro došao dodatni novac kako bi si poboljšali svoje financijski stanje u kućanstvu, onda je za vas ovaj kredit odlična opcija. Zašto ne biste si poboljšali vaš život ako vas se nudi opcija? Ugovorite svoj kredit već danas te živite komotnije nego ikad.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (646 ocjena)