Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste



PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

American krediti

American krediti, krediti po American kartici

Svima nam je poznato kako su krediti rađeni po mjeri potreba korisnika kredita, tako da slobodno možemo reći da je kredit po American kartici kredit za sve vaše potrebe. Ako se trenutno, ili već dulje vremena nalazite u neugodnoj financijskoj situaciji, ako imate neka dugovanja koja morate riješiti, ako vam je potreban novac a vi ga nemate, ne brinite, American krediti su tu da vam pomognu. American krediti po kartici će vam pomoći doći do željene gotovine u kratkom vremenskom roku kako bi ste ga mogli iskoristiti za ono za što vam je potreban. Ako možda niste korisnik navedene kreditne kartice, možda bi sada bilo dobro vrijeme da ju sa svakim pravom zatražite u vašoj banci. Koji su uvjeti za ostvarivanje American kartice? Bitno je da ste klijent banke i da redovito primate plaću i samim time vi imate pravo na podizanje kreditne kartice. Kreditne kartice uvijek dobro dođu kada nemate potrebnu gotovinu i kada poželite nešto kupiti na rate ili odgoditi plaćanje do sljedećeg mjeseca. American karticu morate sami zatražiti u banci a uvjeti su; morate primati redovnu plaću unazad zadnjih 6 mjeseci, morate biti punoljetni i mati državljanstvo RH. Kada ostvarite American karticu onda možete ostvariti i navedeni kredit.

American krediti, dostupnost kredita

American krediti po American kartici su dostupni samo za korisnike navedene kartice kao i American express kartice kojima je hitno potreban novac. Prilikom odobravanja kredita ove vrste nije vam potreban nikakav jamac niti ovjera sa strane javnog bilježnika. Na vama je da si sami personalizirate kredit po potrebama i mogućnostima. Ono što je na vama je da odaberete iznos gotovine koji vam je potreban i zatim odredite na koliko mjesečnih rata vi želite otplatiti navedeni kredit. Nakon što je izvršeno uspješno odobrenje, dobivate trenutnu isplatu vašeg kredita u gotovini. American krediti su uvijek bili prva opcija za ljude s kreditnom karticom. American kartica je bila prva na financijskom tržištu s ovakvim načinom odobravanja kredita preko kartice, i dan danas je najraširenija kreditna kartica u svijetu. Gotovo ju možete koristiti svugdje i za bilo koju potrebu. Iako danas mnoge banke nude svoju verziju popularne American kartice, mnogi od nas se još drže provjerenog.

American krediti, procedura i isplata

Procedura ugovaranja American krediti po kartici je veoma jednostavna i brza, potrebno vam je svega par minuta od ugovaranja do realizacije. Što morate napraviti? Pošaljete zahtjev za American krediti po kartici, i vaš bankar će vas kontaktirati vezano za samo odobrenje. Bankar je također dužan obavijestiti vas kada ćete zaprimiti uplatu kredita na vašoj kartici. Zašto je American i dalje tako popularan? Kroz godine mnogi su se prvenstveno odlučivali na ovakav oblik kredita radi jednostavnije procedure i brže realizacije. Ovako hitno isplaćen novac je pomogao mnogima da se izvuku iz raznih financijskih poteškoća, ali je također i zadužio mnoge koji nisu pazili. Prednost navedenog kredita nad normalnim bankovnim kreditom je poveća, prvenstveno zato što novac možete iskoristiti za ono što vam zaista treba. American kartica vam pruža sasvim novi pogled na kredite, ali isto tako bitno je da ste svjesni svojeg financijskog stanja kako se ne bi kasnije našli u problemima dugova.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (584 ocjena)