Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste



PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zajam za rad na određeno vrijeme

Zajam za rad na određeno vrijeme, kako doći do zajma

Stopa nezaposlenosti u vrijeme krize i dalje blago raste. Sada, u doba dok vani vlada pandemija, dok su troškovi života sve skuplji i skuplji, mnogi od nas traže različite načine da si financijski malo više pomognemo. Mnogi su se odlučili sreću potražiti van granice RH radi nemogućnosti uzdržavanja ovdje. Iako nas uvjeravaju da je stopa zaposlenosti viša nego prijašnjih godina, to ne znači da je svima financijska situacija bolja. Kako to mislimo? Većina hrvatskih poslodavaca se nije odlučila na stimulativne načine zapošljavanja. Kod nas je i dalje nezastupljeniji ugovor o radu upravo onaj na određeno, koji ne samo da vam ne daje nikakvu sigurnost vezano za vaše radno mjesto, vi također s ovakvim ugovorom ne možete ništa gledajući s strane banaka. Kod kredita, zajmova, pozajmica uvijek imaju prednost oni koji su zaposleni na neodređeno iako i tu se provjerava kreditna sposobnost. Kao odgovor na pitanje kako si financijski pomoć nastaje zajam za rad na određeno vrijeme. Zašto banka ne odobrava zajmove ljudima koji rade na određeno? Kad poslodavac radnika drži na ugovoru za određeno vrijeme on vas može lakše opustiti i otkazni rok je kraći. Banke tu vide problem jer vi više nemate prihoda za otplaćivati zajam. Zajam za rad na određeno vrijeme je upravo nastao iz ideje da se svim zaposlenima bez obzira na ugovor ponudi neka vrsta zajma.

Zajam za rad na određeno vrijeme, što banke kažu

Banke uvijek pomalo zaostaju kada je potrebno osluškivanje financijskog tržišta. Banke daju zajam za rad na određeno vrijeme onim klijentima koji su minimalno 18 mjeseci zaposleni kod sadašnjeg poslodavca. Kada vam banka odobri zajam za rad na određeno vrijeme, radi se o zajmu s kratkim rokom otplate, tako se banke osiguraju od straha da klijent ne ostane bez posla i mogućnosti otplate. Također moramo naglasiti kako se radi o zajmovima s manjom svotom novca. Ovo pravilo se ne odnosi na zaposlenike koji rade kao zamjena nekome dok je primjerice na bolovanju. Realno gledajući ugovor na određeno i neodređeno ne nose nikakvu sigurnost, jer poslodavac može dati otkaz bilo kad ne vezano za to na kojemu je ugovoru klijent. Naravno, moramo naglasiti kako ovakvu vrstu zajma ne prakticiraju sve banke radi gore navedenih strahova. Nažalost, i dalje ostaje na tome kako je financijsko tržište više orijentirano k onima koji imaju financijske mogućnosti nego onima koji nemaju.

Zajam za rad na određeno vrijeme, kreditne kuće

Kreditne kuće imaju manje stroža pravila kada je u pitanju zajam za rad na određeno vrijeme nego banke, i već samim time pružaju klijentima vid bolje usluge. Kreditne kuće neće provjeravati na kojem ugovoru je klijent, već im je samo bitno da klijent može predočiti dokaz kako ima redovna financijska primanja s kojim može podmiriti dugovanja. Zajam za rad na određeno vrijeme se daje u visini do 4000 EUR, i s obzirom na to da je manja svota novaca u pitanju budući klijent ne treba ovjeru poslodavca. Kratki rok otplate znači da su troškovi vraćanja navedenog zajma svedeni na minimum. Kako zatražiti navedeni zajam? Budući klijenti mogu navedeni zajam zatražiti preko interneta, nužna osnovna dokumentacija klijenta, popunjen online obrazac i ugovor koji se skida preko interneta, kopija osobne i kartice tekućeg računa. Ako zajam dostiže 6000 kuna klijent će još uz navedeno morati priložiti bankovni izvadak i platne liste unazad minimalno tri mjeseca.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (528 ocjena)