Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zajmovi Zagreb

Zajmovi Zagreb, potreba za brzim novcem u glavnom gradu

Život u glavnom gradu Hrvatske ima svoje prednosti i mane. Mnogi misle kako je život u Zagrebu lagodan radi brojnih mogućnosti koje on pruža, dok je realna činjenica da je život u glavnom gradu itekako skuplji. Ne čudi činjenica da mnogi stanovnici grada Zagreba se susreću s raznim financijskim problemima. Skup standard života nosi svoje i mnogi od nas nekada nemaju dovoljno novaca da bih pokrili sve troškove života. Iz potrebe za pristupačnim i brzim novcem nastali su Zajmovi Zagreb koji rješavaju manje financijske probleme. Potreba za brzim novcem u glavnom gradu RH niti malo ne iznenađuje, bilo da se radi o pokrivanju životnih troškova ili o nemogućnosti da si kupimo nešto što želimo a ne možemo, Zajmovi Zagreb su ovdje da nam novčano pomognu. Brzi zajmovi u gradu Zagrebu možemo pronaći u samom gradu, preko interneta, bankama, nebankarskim kreditnim institucijama. U gradu Zagrebu svaki građanin može pronaći zajam po svojoj mjeri i tako se riješiti potrebe za brzim novcem.

Zajmovi Zagreb, što su zajmovi

Zajmovi Zagreb se u opisu odnosi na sve zajmove, kredite i pozajmice koje su pristupačne i koje se mogu podići u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji. Zajmovi obično podrazumijevaju brze, mini kredite koji se dogovaraju putem interneta i dostupni su svega u 15-ak minuta nakon što zajmodavac primi vaš zahtjev za zajam sa svom potrebnom dokumentacijom. Zajmovi Zagreb su nenamjenski, gotovinski i kratkoročni krediti koji nude brzu isplatu na vaš tekući račun svega nekoliko minuta nakon zahtjeva za njim. Zajmovi su pretežito od 75 EUR do 4000 EUR, i isplaćuju se na rok do 18 mjeseci. Zajam mogu koristiti i zatražiti svi punoljetni stanovnici grada Zagreba koji imaju stalni prihod. Kreditne tvrtke koje posluju iza imena brze pozajmice i sl. Nemaju strogu filozofiju oko zajmova poput banaka, primjerice brzi zajam vas neće tražiti potvrdu poslodavca, nije bitno da li ste zaposleni na određeno ili neodređeno, da li ste kreditno sposobni itd. Bitno je jedino da priložite dokaz da imate stalna financijska primanja i vaše osnovne podatke s brojem tekućeg računa i preslikom osobne iskaznice. Nažalost, mnogi od nas danas ne ispunjavaju brojne uvjete koje banka nalaže za podizanje zajma i kredita, u upravo ovdje su kreditne kuće prepoznale prednost.

Zajmovi Zagreb, uvjeti

Za usporedbu kreditnih kuća i banaka, banke ne dozvoljavaju zajam građanima koji su na crnoj listi. Na crnoj listi ste ako niste uredni platiša, ako ste kao jamac preuzeli tuđi kredit, ako vam ostaje trećina plaće nakon plaćanja troškova života, ako niste zaposleni na ugovor na neodređeno itd. Kao što možete vidjeti, bankovni uvjeti su daleko stroži i samim time nisu pristupačni brojnim građanima Zagreba. Što je onda potrebno za dobiti zajam? Za zajmovi Zagreb potrebne su vam smo osnove, ne morate se bojati da će vas kreditne agencije tj. Nebankarske institucije tražiti sve što i banka. Uz vaše osobne podatke i dokumentaciju koja je preslika osobne i tekućeg računa možda ćete još morati priložiti dokaz o zaposlenju, nije bitno kakav je ugovor o zaposlenju. Zadovoljavanjem uvjeta koji zajmodavac traži od vas, i slanjem potrebne dokumentacije preko stranice kreditne tvrtke za koju ste se odlučili, novac možete dobiti već u svega par minuta. Ne ustručavajte se kontaktirati kreditnu agenciju, Zajmovi Zagreb su tu da riješe sve vaše financijske probleme.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (607 ocjena)