Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Vto Marker

Vto Marker, financijska riješenja

Vto Marker društvo s ograničenom odgovornošću je tvrtka sa sjedištem u Hrvatskoj koja nudi razna financijska rješenja poput brzih i kratkoročnih zajmova. Vto Marker je savršena opcija za sve nas koji trebamo brzi zajam u što bržem roku. Oni nam omogućavaju da dođemo do pozajmica bez čekanja i putem jednostavnog procesa prijave. Koja su to financijska rješenja koja Vto nudi? Kao zajmodavac nude brze zajmove i kratkoročne pozajmice. Vto pozajmice su kratkoročne pozajmice i mini zajmovi i savršene su za bilo koga kome je potreban hitan novac. Mini zajmovi se daju u iznosu do 4000 EUR i za njih se možete prijaviti online ili u poslovnicama Vto Markera. Pozajmice kod banaka je dugotrajan proces, i mnogi građani na neki način ne ispunjavaju sve tražene uvjete koja banka želi, zato umjesto banke zaputite se u poslovnicu Vta Markera gdje nema čekanja u redu, nema pregršt papirologije, proces prijave možete riješiti i online, novac je na vašem računu u što kraćem roku uz minimalnu dokumentaciju. Ono što moramo naglasiti je kako Vto pozajmice možete dobiti bez posebne ovjere poslodavca i bez provjere HROK-a, što je recimo nemoguće u banci.

Vto Marker, zajam i proces prijave

Ako tražite novac odmah, Vto Marker je savršen zajmodavac za vas. Ako se odlučite za njihov zajam, sklapate ugovor o zajmu i novac dobivate isti dan u svega par minuta nakon sklopljenog ugovora. Kako napraviti prijavu? Proces prijave za Vto Marker je jednostavan i brz, bez suvišne papirologije i bez konstantnih posjeta kao u primjerice banci. Ugovor za zajam ili možda ugovor za pozajmicu možete sklopiti u Vto poslovnici, a za to će vam biti potrebnosljedeće; vaša osobna iskaznica, kartica tekućeg računa koji mora biti uredan, to znači da nesmije biti pod ili pred blokadom, zadnje platne liste od vašeg poslodavca, ako ste umirovljenik onda zadnji odrezak od vaše mirovine, i izvadak iz banke za zadnjih 30 dana. Koje uvjete morate vi ispunjavati za zajam ili pozajmicu? Morate biti punoljetni, morate biti građanin Republike Hrvatske i imati prebivalište u Hrvatskoj. Morate imati otvoreni tekući račun, nije bitno u kojoj banci, bitno je da je račun uredan. Koje su prednosti posuđivanja novaca sa strane njih? Brzi zajam, mini pozajmice, kratkoročne pozajmice, pozajmice do 4000 EUR, brza prijava, mogućnost online prijave, minimalna papirologija i dokumentacija, bez ovjera poslodavaca, isplata isti dan, novac koristite za što želite, povoljni uvjeti itd. Koji su nedostaci? Dostupnost samo manjih iznosa pozajmica,

Vto Marker, osvrt

Iskustva mnogih govore kako je Vto Marker pouzdan i siguran zajmodavac koji stoji iza svega navedenog. Pozitivni komentari i ocjena 3 od 5 je sasvim zadovoljavajuća. Pitate se zašto takva ocijena? Postoje i online brze pozajmice preko raznih kreditnih agencija koje također nude istu stvar poput Vta Markera, ali s još manje papirologije. Mnogi od nas danas idu na opciju što jednostavnije, pa ne iznenađuje činjenica kako je nekome i navedena papirologija i dokumentacija bilo puno. Radno vrijeme je također možda nešto što nije zadovoljilo mnoge. Primjerice opet imate online brze zajmove i pozajmice koje su dostupne od 0-24, dok Vto Marker ima radno vrijeme i vrši isplatu isti dan jedino ako ste se prijavili u roku njihovog radnog vremena. Za nekoga tko prvi put ide uzimati zajam ili pozajmicu svakako bi preporučili Vto kao mjesto da se to ostvari, jednostavnost i pouzdanost. Online pozajmice su također dobra opcija za brzi novac, ali normalno da će se većina okrenuti tvrtki ili agenciji u koju mogu fizički ući i zatražiti željenu opciju, dok online je zapravo i dalje na jedan način vjerovanje na slijepo online zajmodavcu iako su oni često dio kreditnih kuća.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (505 ocjena)