Pozajmice putem SMS-a i interneta

SMS POZAJMICE ZA VAS

Koliko vam se puta dogodilo da ste propustili odlazak s prijateljima na more ili neku drugu lokaciju, jer ste bili kratki s novcima? Sada više ne morate razmišljati o tome da izbjegavate pozive na putovanje jer nemate novaca ili bježati od rasprodaje. Sada su tu za Vas SMS pozajmice.

SMS pozajmice su brzi i nenamjenski krediti uz koje možete dobiti financijsku pomoć do maksimalnog iznosa od 6.000 kn. Onog trenutka kada je novac uplaćen na Vaš račun možete njime upravljati kako god želite. Uklonite iz svog života financijske probleme i odahnite.
 

 

SMS POZAJMICE DOSTUPNE PREKO SMS-a

Već vam je polako dozlogrdilo razmišljanje hoćete li idući dan imati dovoljno da platite sve podmirene dugove, a kako i ne bi jer tako jednostavno ne možete normalno funkcionirati. SMS pozajmice su i više nego korisne, jer podrazumijevaju brzinu, lagan način prijave, malu količinu dokumentacije za nove korisnike te transparentnu tablicu svih troškova.

Naša tvrtka je zaista jedinstvena jer nudi pozajmice preko SMS-a, a ako ste već imali jednu pozajmicu, druga mora ići i putem SMS prijave, slanjem SMS poruke* na broj 091 5667 142.

Sadržaj SMS poruke:

"KREDIT (iznos kredita) (broj rata) PIN GS"

Primjer poruke za kredit iznosa 3000 kuna s rokom vraćanja 30 dana:

KREDIT 3000 30 (Vaš PIN) GS

Primjer poruke za kredit iznosa 6000 kuna s rokom vraćanja 6 mjeseci:

KREDIT 6000 6 (Vaš PIN) GS

*Nakon što vratite prethodni kredit, stići će Vam SMS obavijest da smo zaprimili Vašu uplatu. Također, poruka će sadržavati upute kako se putem jednostavnog koda prijaviti za novi kredit putem SMS poruke.

 

KAKO NAS KONTAKTIRATI

Možete nas kontaktirati pozivom na besplatni telefon 0800 7707, porukom na Whatsapp broj  092 347 3589 ili mailom na info@brzikredit.com. Nakon toga će Vas u najkraćem mogućem roku kontaktirati jedan od naših agenata, a koji će se pobrinuti da novci budu vidljivi na Vašem računu u roku od 24 sata.