Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

SMS krediti

Postoje različite, nepredviđene situacije u kojima su nam potrebna dodatna financijska sredstva. Nekada je to pokrivanje određenih troškova, minusa na kartici, ali također i slučajevi kada želimo novac za posebne prilike i događaje, poput blagdana. U tim situacijama, kao najbolje moguće rješenje koje se nudi na tržištu su sms krediti. Osim što omogućuju vrlo jednostavan dolazak do novca, sms krediti mogu zadovoljiti sve najvažnije financijske potrebne klijenta u dolasku do brzog novca. Bez odlaska u banku, slanjem jednog sms-a s iznosom koji je potreban, novac je na računu za 15 minuta.

Što su sms krediti?

Puno je ljudi koji se zbog postojećeg zaduženja ne mogu pristupiti tradicionalnoj formi kreditnog zaduženja, zbog previsokih kriterija banki. Kako bi pomogli građanima da izbjegnu ove neugodne situacije, omogućili smo sms kredite kao najprilagođeniji model financijske usluge na tržištu. Kako su u posljednjih nekoliko godina sms krediti postali vrlo traženi, ovaj koncept financiranja trenutno je među ponudama i najtraženiji. Sms krediti su najjednostavniji oblik financijske usluge koja služi za pokrivanje potreba svakodnevnih troškova iu slučaju dodatnih novčanih sredstava. Ova vrsta kredita predstavlja vrlo praktično rješenje, jer osim mogućnosti brzog odobrenja, uvijek možete izabrati iznos koji vam je potreban.

Sms krediti – najbolja ponuda na dohvat ruke

Za razliku od konvencionalnih kredita gdje je potrebno ispuniti mnogobrojne zahtjeve i proći kompliciranu birokratsku proceduru, sms krediti su brzi i ne podrazumijevaju odlazak u banku. Ono što je karakteristično za ovaj vid financijske usluge je pojednostavljenost, a sve što je potrebno je mobilni telefon. Dakle, bez složene i spore birokratske procedure, sms krediti podrazumijevaju samo slanje sms-a sa naznačenim iznosom, pri čemu novac leže na račun za 15 minuta. S ‘obzirom da sms krediti predstavljaju opciju kreditnog zajma u bilo koje vrijeme, to značajno olakšava cijeli postupak u dolasku do novčanih sredstava.

Za dolazak do sms kredita potreban vam je samo mobitel

Fleksibilni oblici kreditiranja, kao što su sms krediti, koji su danas sve prisutniji na financijskom tržištu osim što su funkcionalniji, u mnogim situacijama su i korisnije rješenje. Naime, sms krediti su izvrsna alternativa za jednostavniji dolazak do novčanih sredstava, na potpuno praktičan način. U osnovi sms krediti su brza kreditna usluga financiranja koja je najpogodnije rješenje kod neplaniranih novčanih rashoda, kao i dolasku do dodatnih sredstava. Sms krediti omogućuju sa se putem telefona i slanjem poruke dođe do potrebnih financijskih sredstava samo za nekoliko minuta. Budući da je ovaj forma kreditnog zaduženja i najugodnija, ovo je posebno važno onda kada želite dolazak do brzog novca, bez napuštanja doma i dugog čekanja u banci. Riješite financijske probleme i postignite jedinstvene ciljeve jednostavno i brzo uz sms kredite.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (548 ocjena)