SMS krediti nadohvat ruke u nekoliko minuta

SMS KREDITI ZA VAS ODMAH

Ako ste spremni zatvoriti začarani krug odljeva novca našli ste se na pravom mjestu. Govorimo o brzim nenamjenskim kreditima kojima možete riješiti svoj problem već sutra. Ovo su male pozajmice maksimalnog iznosa 6.000 kn i jednom kada je novac uplaćen na Vaš račun slobodni ste baratati s njime kako Vas volja. Riješite se nepotrebnih financijskih opterećenja jednom za svagda, pokrijte ovaj minus koji vas muči iz mjeseca u mjesec i od danas započnite na pozitivnoj nuli.

 

BRZI KREDITI DOSTUPNI PREKO SMS-a

Vjerujemo da cijenite svoj novac i da ste za njega naporno radili, ali kada ste se već zatekli u svojoj sadašnjoj situaciji posegnite za ovim pojasom za spašavanje. Možete odahnuti jer mi posjedujemo višegodišnje iskustvo u radu s klijentima i trudimo se pružiti najbolju moguću uslugu. Još i prije nego se odlučite na kredit dogovorit ćemo točan iznos novca koji je potrebno vratiti i moći ćete donijeti informiranu odluku. Bez zamaskiranih troškova, bez zamki, bez rasipanja dragocjenih resursa.

Naša tvrtka je prva koja nudi usluge preko SMS-a, a nakon prve pozajmice možete tražiti i drugu s tim da jedna pozjamica mora ići preko interneta. www.brzikredit.com/kako-se-prijaviti

Kao postojeći korisnik, novi kredit možete zatražiti jednostavnim slanjem SMS poruke na broj 091 5667 142, sadržaja:

"KREDIT (iznos kredita) (broj rata) PIN"

Primjer poruke za kredit iznosa 3000 kuna s rokom vraćanja 30 dana:

KREDIT 3000 30 (Vaš PIN)

Primjer poruke za kredit iznosa 6000 kuna s rokom vraćanja 6 mjeseci:

KREDIT 6000 6 (Vaš PIN)

*Nakon što vratite prethodni kredit, stići će Vam SMS obavijest da smo zaprimili Vašu uplatu. Također, poruka će sadržavati upute kako se putem jednostavnog koda prijaviti za novi kredit putem SMS poruke. Za novi kredit se možete prijaviti 24 sata nakon što primimo uplatu Vašeg postojećeg kredita.