Koji iznos trebate?

300 kn 10000 kn

Koji rok pla─çanja ┼żelite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vra─çanje:


Nove korisnike ne tra┼żimo platnu listu za iznose do 3000 kn na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postoje─çe korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogu─çnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatra┼żeni iznos 6.000,00 kn na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadaju─çim tro┼íkovima iznosi 6.104,40 kn, uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn te iznos mjese─Źne rate 1.220,88 kn (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najve─ça EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o razli─Źitim faktorima, npr. imate li ra─Źun u istoj banci kao i va┼í zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

SMS krediti

Postoje razli─Źite, nepredvi─Ĺene situacije u kojima su nam potrebna dodatna financijska sredstva. Nekada je to pokrivanje odre─Ĺenih tro┼íkova, minusa na kartici, ali tako─Ĺer i slu─Źajevi kada ┼żelimo novac za posebne prilike i doga─Ĺaje, poput blagdana. U tim situacijama, kao najbolje mogu─çe rje┼íenje koje se nudi na tr┼żi┼ítu su sms krediti. Osim ┼íto omogu─çuju vrlo jednostavan dolazak do novca, sms krediti mogu zadovoljiti sve najva┼żnije financijske potrebne klijenta u dolasku do brzog novca. Bez odlaska u banku, slanjem jednog sms-a s iznosom koji je potreban, novac je na ra─Źunu za 15 minuta.

Što su sms krediti?

Puno je ljudi koji se zbog postoje─çeg zadu┼żenja ne mogu pristupiti tradicionalnoj formi kreditnog zadu┼żenja, zbog previsokih kriterija banki. Kako bi pomogli gra─Ĺanima da izbjegnu ove neugodne situacije, omogu─çili smo sms kredite kao najprilago─Ĺeniji model financijske usluge na tr┼żi┼ítu. Kako su u posljednjih nekoliko godina sms krediti postali vrlo tra┼żeni, ovaj koncept financiranja trenutno je me─Ĺu ponudama i najtra┼żeniji. Sms krediti su najjednostavniji oblik financijske usluge koja slu┼żi za pokrivanje potreba svakodnevnih tro┼íkova iu slu─Źaju dodatnih nov─Źanih sredstava. Ova vrsta kredita predstavlja vrlo prakti─Źno rje┼íenje, jer osim mogu─çnosti brzog odobrenja, uvijek mo┼żete izabrati iznos koji vam je potreban.

Sms krediti – najbolja ponuda na dohvat ruke

Za razliku od konvencionalnih kredita gdje je potrebno ispuniti mnogobrojne zahtjeve i pro─çi kompliciranu birokratsku proceduru, sms krediti su brzi i ne podrazumijevaju odlazak u banku. Ono ┼íto je karakteristi─Źno za ovaj vid financijske usluge je pojednostavljenost, a sve ┼íto je potrebno je mobilni telefon. Dakle, bez slo┼żene i spore birokratske procedure, sms krediti podrazumijevaju samo slanje sms-a sa nazna─Źenim iznosom, pri ─Źemu novac le┼że na ra─Źun za 15 minuta. S ‘obzirom da sms krediti predstavljaju opciju kreditnog zajma u bilo koje vrijeme, to zna─Źajno olak┼íava cijeli postupak u dolasku do nov─Źanih sredstava.

Za dolazak do sms kredita potreban vam je samo mobitel

Fleksibilni oblici kreditiranja, kao ┼íto su sms krediti, koji su danas sve prisutniji na financijskom tr┼żi┼ítu osim ┼íto su funkcionalniji, u mnogim situacijama su i korisnije rje┼íenje. Naime, sms krediti su izvrsna alternativa za jednostavniji dolazak do nov─Źanih sredstava, na potpuno prakti─Źan na─Źin. U osnovi sms krediti su brza kreditna usluga financiranja koja je najpogodnije rje┼íenje kod neplaniranih nov─Źanih rashoda, kao i dolasku do dodatnih sredstava. Sms krediti omogu─çuju sa se putem telefona i slanjem poruke do─Ĺe do potrebnih financijskih sredstava samo za nekoliko minuta. Budu─çi da je ovaj forma kreditnog zadu┼żenja i najugodnija, ovo je posebno va┼żno onda kada ┼żelite dolazak do brzog novca, bez napu┼ítanja doma i dugog ─Źekanja u banci. Rije┼íite financijske probleme i postignite jedinstvene ciljeve jednostavno i brzo uz sms kredite.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (548 ocjena)