Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Raiffeisen banka krediti akcija

Raiffeisen banka krediti akcija Zlatna RBICA program

Program nagrađivanja Zlatna RBICA, osim prikupljanja bodova, pruža i dodatne akcijske pogodnosti u sklopu ponude Raiffeisen banka krediti akcija koje možete koristiti prilikom kupnje putem naših partnera. Redovito ih pratite i u pravo vrijeme izvadite RBA karticu iz novčanika. U okviru programa vjernosti Zlatna RBICA vaš euro vrijedi više. Da biste postali član programa Raiffeisen banka krediti akcija, morate biti vlasnik RBA osobne Mastercard i Visa kreditne kartice i automatski ulazite! Program je potpuno besplatan, a sve što trebate je koristiti RBA kartice prilikom kupovine! Zlatna RBICA omogućuje vam prikupljanje bodova za svaku uplatu izvršenu vašim RBA (kreditnim i debitnim) karticama na bilo kojem prodajnom mjestu u zemlji i inozemstvu te prilikom internetskog plaćanja robe i usluga, uključujući kupovinu na rate. Sve kartice vaših dodatnih vlasnika i ovlaštenih osoba također prikupljaju bodove za vas. Zamijenite svoje bodove za protuvrijednost eura u Zlatni RBICA na svojoj kartici i potrošite je kad god poželite na bilo kojem prodajnom mjestu RBA partnera.

Raiffeisen banka krediti akcija beneficije

Ograničene ponude i pogodnosti u Raiffeisen banka krediti akcija. Slijedite kalendar Zlatna RBICA i uhvatite najbolje popuste i pogodnosti sa svojom osobnom RBA karticom! Jedna od prednosti programa Raiffeisen banka krediti akcija je besplatno članstvo. Sudjelovanje u programu RBA vjernosti je besplatno (bez članarine) i ne zahtijeva dodatne papire. Bodove skupljate svim RBA osobnim karticama: i euro i deviznim kreditnim i debitnim karticama, a vaši dodatni vlasnici kartica također prikupljaju bodove za vas. Ista je vrijednost u eurima kod svih partnera. Prikupljeni bodovi imaju jednaku vrijednost u eurima na svim prodajnim mjestima programskih partnera RBA. Nema papirnatih bonova! Iznosi eura Zlatna RBICA prebacuju se vama kao glavnom vlasniku RBA kreditne kartice i možete ih koristiti s bilo kojom od svojih RBA kartica (kreditnom ili debitnom, osim devizne kartice). Postojana je i izrazita fleksibilnost u potrošnji. Sami odaberite koliko Zlatne RBICA eure želite potrošiti i na kojem prodajnom mjestu – ne morate unaprijed odlučivati, prilikom zamjene bodova za euro, gdje ćete i koliko potrošiti. Euro nosači Zlatna RBICA vrijede na neodređeno vrijeme. Svi prikupljeni bodovi vrijede 3 godine (od datuma transakcije u kojoj su prikupljeni). Ali nakon što ih zamijenite za iznose eura Zlatna RBICA, oni vrijede na neodređeno vrijeme.

Raiffeisen banka krediti akcija i kako ju koristiti

Kako koristiti program Raiffeisen banka krediti akcija? Prikupljanje bodova je jako bitno jer za svaki euro potrošen sa svojim RBA karticama sakupljate bodove. 1 bod za plaćanje POS kreditnim karticama, a 1/2 boda za potrošnju POS debitne kartice. Za obročne kupnje RBA karticama odmah dobivate bodove za cjelokupan iznos transakcije. Razmjena bodova za euro u programu Raiffeisen banka krediti akcija je također stavka koja je bitna. Na vaš zahtjev, prikupljeni bodovi pretvaraju se u ekvivalentni iznos u eurima na vašoj RBA kartici (euro iznosi Zlatne RBICA) prema slijedećim podacima. Na web stranici saznajte kako razmijeniti bodove u Zlatna RBICA eura! Gdje potrošiti svoje eure? Dostupni iznos eura Zlatne RBICA možete pronaći u mobilnom bankarstvu mojaRBA ili internetskom bankarstvu iDIREKT ili pozivom na RBA INFO 072 62 62 62. Eure možete potrošiti u trgovinama programskih partnera RBA koristeći bilo koju od svojih RBA kartica.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (613 ocjena)