Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmica Erste banka

Najbrža pozajmica Erste banka!

Kada se čovjek nađe u iznenadnoj situaciji, posebice kada se radi o nečemu što je usko povezano s financijama, tada se nitko ne osjeća baš ugodno te želite to što prije sanirati i zaboraviti. No, opće je poznato da ponekad zna biti izuzetno jako teško da dođete do dodatnog novca. Svakome je zadnja opcija da pitate svoju obitelj ili bliske prijatelje za financijsku pomoć, jer je još uvijek tematika posudbe novca tabu tema. Zato danas imate na ponudi opciju da na diskretan i siguran način dođete do ekstra novca kroz ugovaranje pozajmica Erste banka. Danas mnoge banke su uvele u svojoj ponudi male kredite odnosno zajmove i pozajmice s kojima možete veoma brzo doći do posudbe novca u malom iznosu na kratki rok otplate. Tako je i pozajmica Erste banka uvela u svoju redovnu ponudu, te su dosada uspjeli pomoći mnogobrojnim ljudima koji su se našli u nepovoljnoj financijskoj situaciji.

Kako dobiti pozajmica Erste banka?

Kada vas iznenada pogodi financijska nedaća, morate nbrzo i efikasno reagirati kako biste mogli se što prije i bolje izvući iz te situacije. Ovdje nastupa pozajmica Erste banka koja vam nudi brzo i jednostavno rješenje u obliku malog zajma koji je dostupan za sve građane. Kako biste mogli dobiti njihovu pozajmicu već danas, sve što morate napraviti je ispuniti njihov obrazac za zahtjev, te im priložiti dva potrebna dokumenta, a to su vaša važeća osobna iskaznica te kartica od vašeg bankovnog računa na kojem želite primiti uplatu. Naposljetku trebate odabrati koliki iznos je vama potreban, te odrediti vremeneski rok otplate koji vama paše u skladu s tenutačnim mogućnostima. Čim ste sve ovo riješili te im predali svoj zahtjev, u naspoljetku će vam se javiti bankar s rješenjem vašeg zahtjeva. Nakon što vam je odobrena pozajmica Erste banka, moći ćete unutar kratkog vremenskog okvira očekivati isplatu cijelog iznos pozajmice na vaš račun!

Pozajmica Erste banka kada vam to najviše i treba!

Svatko od nas se može jednom zateći u lošoj situaciji, no to ne znači da se nećete nikada iz toga izvući. Mnogi su ljudi zahvaljujući pozajmica Erste banka se uspješno financijski oporavili te riješili sve svoje probleme jednim potezom. Pozajmica Erste banka vam može dobro doći za sve vaše potrebe i želje. Ne mora nužno poslužiti samo za loše situacije, već ih isto tako možete iskorisiti za ono pozitivno i dobro. Naprimjer, možete si uplatiti lijepi godišnji odmor u stranoj zemlji koju dosada niste nikada posjetili, preurediti si svoj životni prostor, nabaviti si nešto o čemu dugo već sanjate i slično. Njihova pozajmica se zaista može iskorisiti u bilo koje svrhe, te je odlično što je dostupan za sve punoljetne građane, bez obzira koji je vaš status i koliki vam je dohodak, jer znaju da svakome može očajnički zatrebati novac. Stoga, ako vam trenutačno treba novac, s povjerenjem se javite Erste banci.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (581 ocjena)