Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmica bez banke

Je li moguće ugovoriti pozajmica bez banke?

Kada se čovjek nalazi u nepogodnoj financijskoj situaciji, prvi potez koji će napraviti je pokušati posuditi novac kako bi se što prije izvukao iz ove nedaće. Iako se svima čini kao zgodna ideja da pitate svoje roditelje ili prijatelje za posudbu novca, to zapravo može uzrokovati neke neugodne probleme, stoga većina odmah odustane od te ideje. Najbolji način da diskretno i brzo dođete do dodatnog novca vam je kroz ugovaranje pozajmica bez banke. Finacijske institucije i kreditne kuće su u zadnje vrijeme postale veoma popularne i to zbog veoma jednostavnog razloga. Naime, one vam omogućuju da kroz brzi proces sklapanja ugovora dođete u veoma kratkom vremenskom roku do novca, koji će biti brzo uplaćen na vaš tekući račun te ga moćete odmah početi koristiti. Njihova pozajmica bez banke je dostupna uza sve punoljetne građane te nemaju strohge uvjete kao banke. U nastavku ćemo vam malo više reći o ovoj temi i kako možete već sada si osigurati novac!

Kako doći do pozajmica bez banke?

Proces ugovaranja pozajmica bez banke je veoma jednostavan, te definitivno puno manje kompliciran nego kao proces sklapanja ugovora za kredit u banci. Ono što razlikuje pozajmice od kredita je jednostavnost procesa sklapanja ugovora, brza realizicija i odobrenje, minimalni uvjeti i papirologija te brza isplata novca na račun. Upravo zato se mnogi ljudi odlučuju za ovu opciju jer im omogućuje da dođu do novca bez puno komplikacija i stresa. Pozajmica bez banke se izdaje na manji iznos novca i kraći rok otplate, s čim može svatko si priušiti ovaj zajam jer će moći sigurno u punom iznosu vratiti novac bez da će se negdje dodatno zadužiti. Kako biste već danas mogli dobiti isplatu novca na račun, sve što trebate je ispuniti njihov jednostavni obrazac s vašim osobnim podacima, te odrediti karakteristike vaše pozajmice i uz to sve priložiti preslike vaše osobne iskaznice i bankovne kartice. Čim ste to sve poslali, u brzom roku ćete dobiti povratne informacije te će isplata uslijediti neposredno nakon odobrenja.

Gdje možete dobiti pozajmica bez banke?

Pozajmica bez banke se mogu pronaću u redovnoj ponudi kod financijske institucije, kreditne kuće te sve ostale grupe koje nude usluge zajmova novca. One su podignule kreditiranje i financiranje na posve novu razinu. Omogućile su široj masi populacije da nikada lakše dođu do dodatnog novca bez da moraju za to tražiti u bankama, koje u većini slučajeva odbijaju svije klijente jer ne zadovoljavaju određene uvjete. U tom trenutku nastupaju kreditne kuće koje nude pozajmice koje su dostupne za sve ljude koje teško dobivaju kredite. Osobe kao što su studenti, zaposlenici na određeno i umirovljenici će moći kod njih vrlo lako dobiti pozajmicu bez obzira na njihov status i kakav im je dohodak. Znaju da je danas teško doći do novca i svi se na svoj način mučimo s financijama, no bankari koji stoje iza kreditnih kuća znaju da svakome treba pomoć, te su zato omogućili svima da lako dođu do pozajmica bez banke!

         
Ocjena: 4.6 / 5 (611 ocjena)