Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ponuda pozajmica u Hrvatskoj

Ponuda pozajmica u Hrvatskoj je raznovrsna pogotovo koristite li usluge koje vam nudi brzikredit.com. Na našoj Internet stranici imate mogućnost zatražiti pozajmicu pod sasvim drugačijim uvjetima nego što je to u banci i kod ostalih institucija i ponuđača. Ponuda pozajmica razlikuje se i ovisi o vašim potrebama. Tako vam recimo možemo ponuditi sms kredite, mikro pozajmice, pozajmice bez zajma, potvrde poslodavaca i slično. Nije važan razlog zbog kojeg nam se obraćate, važno je samo da ispunjavate minimalne uvjete koje smo za vas postavili kako bi smo vam u jednom danu mogli odobrit i isplatiti pozajmicu. Za odobrenje pozajmice odvojite nekoliko minuta svoga vremena i uz osnovne dokumente zatražite svoju pozajmicu novca.

Ponuda pozajmica u eurima i gotovini

Naša ponuda pozajmica odnosi se na gotovinsku isplatu i u eurima. Isplatu vršimo direktno na vaš tekući račun unutar 24 sata od kada vam odobrimo pozajmicu. Kod nas imate mogućnost pozajmiti maksimalno 4000 EUR. Obratite nam se s povjerenjem i svoju financijsku situaciju što prije dovedite u normalu.

Ponuda pozajmica u Hrvatskoj na sasvim nov način

Ponosni smo što je naša ponuda pozajmica u Hrvatskoj nešto novo i inovativno na tržištu. Širokom paletom usluga možemo ispuniti zahtjeve naših klijenata, te sklopiti suradnju na obostrano zadovoljstvo. U mogućnosti smo vam odgovoriti vrlo brzo i stručnim savjetima donijeti najbolje rješenje za vas i druge. Naše pozajmice su kratkoročne što znači da ćete ih vrlo brzo otplatiti. Stojimo vam na raspolaganju uvijek kada od nas zatrebate novčanu pomoć.

Ponuda pozajmica može se zatražiti bilo kada

Mi ne radimo s vremenskim ograničenjem, javite nam se kada osjetite potrebu za pomoći. Bez obzira gdje se nalazili našim uslugama uvijek možete pristupiti brzo i jednostavno putem interneta. Prilagodili smo ponudu pozajmica tabletu, kompjuteru i pametnom telefonu, tako da sve što trebate kako bi ste poslali svoj zahtjev jesu osnovni dokumenti, vaše vrijeme i internetska veza. Naše usluge razlikuju se od drugih jer nam je u interesu da vam što prije pomognemo. Ponuda pozajmica u Hrvatskoj ne traži od vas potvrde poslodavaca, javnih bilježnika niti drugu dokumentaciju koja će vam oduzimati vrijeme i novac.

Diskretnim načinom poslovanja ponuda pozajmica je sigurna i brza

Diskretno znači da ćemo učiniti sve kako se naši klijenti ne bi osjećali nelagodno. Tražiti nekoga novac nije lako, pogotovo ako to radite s neznancima. Vodeći smo pružatelj financijskih mobilnih usluga u EU i svijetu, te poslujemo s preko 2 000 000 zadovoljnih korisnika kojima u svakom trenutku možemo ponuditi pozajmice i druge usluge zajma novca. Pomogli smo mnogima, isto tako možemo već danas pomoći i vama. Vaši podaci ostaju tajni i ne dijele se s drugima, tako da se ne morate bojati da će netko saznati da ste nam se obratili ako to ne želite. Isto tako kod nas ne morate odgovarati na privatna pitanja kao što bi ste to morali u banci ili ako se za pomoć obratite rodbini ili prijateljima. Iznenadite voljenu osobu, odite na putovanje, popravite vozilo, uredite sobu, obratite nam se s povjerenjem jer radujemo se poslovanju s vama!

         
Ocjena: 4.5 / 5 (627 ocjena)