Koji iznos trebate?

300 kn 10000 kn

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 17:21
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn (
398,17 ) na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn (796,34 €) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn (810,19 €), uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn (13,86 €) te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (162,03 €) (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Podravska banka gotovinski krediti

Podravska banka gotovinski krediti i kako otvoriti račun

Iako je Hrvatska članica EU, još nije usvojila euro. Da biste olakšali svoje transakcije (plaćanje stanarine, plaćanje računa) i primanje plaće, možda biste željeli otvoriti hrvatski račun u kunama (HRK), iako je također moguće otvaranje računa u stranoj valuti. Najtipičnije vrste računa su žiro, tekući i štedni račun. Neke banke nude automatsko prekoračenje nakon što otvorite račun, dok se u drugim morate prijaviti za prekoračenje nakon što je račun otvoren.

Podravska banka nudi usluge internetskog i mobilnog bankarstva te su tu i Podravska banka gotovinski krediti, što im dobro dođe, na primjer, prilikom plaćanja računa, jer možete jednostavno skenirati QR kôd koji se nalazi na svakoj uplatnici, a podaci o plaćanju popunjavaju se automatski, tako da jednostavno imate za autorizaciju plaćanja i to je to. Podravska banka ima veći broj ureda i bankomata širom Hrvatske, pa ako su vam udobnost i pristupačnost presudni, ova banka mogla bi biti dobar izbor.

Općenito, dokumenti koji su vam potrebni za otvaranje bankovnog računa su valjana putovnica, boravišna dozvola i obrazac zahtjeva koji možete pronaći na mreži ili dobiti izravno u banci te dalje istražiti sve što nude Podravska banka gotovinski krediti.

Podravska banka gotovinski krediti i vodeća politika banke

Unatoč padu kamatnih stopa, 2005. banka je ostvarila dobit prije oporezivanja na 20, 0 milijuna kuna, što je 29, 1% više u odnosu na prethodnu godinu. To je proizašlo iz povećana proširena ponuda proizvoda i usluga koja osigurava nekamatni povrat opseg poslovanja i restriktivna politika upravljanja troškovima pa i poslovanjem koju nose Podravska banka gotovinski krediti.

Prihod od redovnog poslovanja iznosio je 109, 9 milijuna kuna, što je 17% više u usporedbi na prethodnu godinu (2004. iznosila je 94, 0 milijuna kuna). Trend smanjenja neto prinosa na kamate i povećanja nekamatnog povrata ustruktura ukupnog dohotka, nastavljena u 2005. Najoštriji rast prihoda ostvarena je neto dobit od prodaje vrijednosnih papira za 11, 6% ukupnog dohotka u 2005. (u 2004. je iznosio 4, 4%).

Procjena kreditnog rizika i uspostavljanje rezervi za rizične kredite i potencijal obveze temelje se na načelima konzervativne politike i stroge primjene važećih propisa, tako da je banka u 2005. godini izdvojila dodatnih 6, 8 milijuna kuna za opadajuću vrijednost i rezerve, u što bi mogli spadati i Podravska banka gotovinski krediti.

Podravska banka gotovinski krediti ponude

Banka reagira na zahtjeve i potrebe svojih klijenata, što je rezultiralo je kontinuiranim širenjem poslovne mreže i asortimana proizvoda i usluge koje pruža građanima i poslovnim subjektima u koje su uključeni i Podravska banka gotovinski krediti. 2005. nove su podružnice bila otvorene u Zagrebu – Miramarska ulica, te u Koprivnici – Molve.

Podružnica koja djeluje u Zagrebu tržni centar Mercatone prebačen je u Zagreb – Lučko, koji je područje s velikom koncentracijom poduzeća i obrta, dok je podružnica iz Osijeka Trgovački centar Mercatone prebačen na atraktivnije mjesto u centru Osijeka. S ciljem poboljšanja konkurentnosti tekućih računa, pokrenuti su novi, još atraktivniji paket aranžmani Podravska banka gotovinski krediti, povezani sa tekućim računima građana – narančasti paketi, s još širim rasponom dodatnih objektima.

Prodaja aranžmana paketa tekućih računa građana rezultirala je naglim porastom indeksa unakrsne prodaje. Za nove klijente koji su odlučili prenijeti svoj mjesečni prihod u Podravsku banku, a stvoren je novi kreditni proizvod namijenjen refinanciranju postojećih obveza sa bivšom bankom – Welcome Present, čiji je cilj potaknuti transfer klijenata u Podravsku banku.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (611 ocjena)