Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:32
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Podravska banka gotovinski krediti

Podravska banka gotovinski krediti i kako otvoriti račun

Iako je Hrvatska članica EU, još nije usvojila euro. Da biste olakšali svoje transakcije (plaćanje stanarine, plaćanje računa) i primanje plaće, možda biste željeli otvoriti hrvatski račun u euru (EUR), iako je također moguće otvaranje računa u stranoj valuti. Najtipičnije vrste računa su žiro, tekući i štedni račun. Neke banke nude automatsko prekoračenje nakon što otvorite račun, dok se u drugim morate prijaviti za prekoračenje nakon što je račun otvoren.

Podravska banka nudi usluge internetskog i mobilnog bankarstva te su tu i Podravska banka gotovinski krediti, što im dobro dođe, na primjer, prilikom plaćanja računa, jer možete jednostavno skenirati QR kôd koji se nalazi na svakoj uplatnici, a podaci o plaćanju popunjavaju se automatski, tako da jednostavno imate za autorizaciju plaćanja i to je to. Podravska banka ima veći broj ureda i bankomata širom Hrvatske, pa ako su vam udobnost i pristupačnost presudni, ova banka mogla bi biti dobar izbor.

Općenito, dokumenti koji su vam potrebni za otvaranje bankovnog računa su valjana putovnica, boravišna dozvola i obrazac zahtjeva koji možete pronaći na mreži ili dobiti izravno u banci te dalje istražiti sve što nude Podravska banka gotovinski krediti.

Podravska banka gotovinski krediti i vodeća politika banke

Unatoč padu kamatnih stopa, 2005. banka je ostvarila dobit prije oporezivanja na 2,5 milijuna eura, što je 29, 1% više u odnosu na prethodnu godinu. To je proizašlo iz povećana proširena ponuda proizvoda i usluga koja osigurava nekamatni povrat opseg poslovanja i restriktivna politika upravljanja troškovima pa i poslovanjem koju nose Podravska banka gotovinski krediti.

Prihod od redovnog poslovanja iznosio je 15 milijuna eura, što je 17% više u usporedbi na prethodnu godinu (2004. iznosila je 14 milijuna eura). Trend smanjenja neto prinosa na kamate i povećanja nekamatnog povrata ustruktura ukupnog dohotka, nastavljena u 2005. Najoštriji rast prihoda ostvarena je neto dobit od prodaje vrijednosnih papira za 11,6% ukupnog dohotka u 2005. (u 2004. je iznosio 4,4%).

Procjena kreditnog rizika i uspostavljanje rezervi za rizične kredite i potencijal obveze temelje se na načelima konzervativne politike i stroge primjene važećih propisa, tako da je banka u 2005. godini izdvojila dodatnih 9 milijuna eura za opadajuću vrijednost i rezerve, u što bi mogli spadati i Podravska banka gotovinski krediti.

Podravska banka gotovinski krediti ponude

Banka reagira na zahtjeve i potrebe svojih klijenata, što je rezultiralo je kontinuiranim širenjem poslovne mreže i asortimana proizvoda i usluge koje pruža građanima i poslovnim subjektima u koje su uključeni i Podravska banka gotovinski krediti. 2005. nove su podružnice bila otvorene u Zagrebu – Miramarska ulica, te u Koprivnici – Molve.

Podružnica koja djeluje u Zagrebu tržni centar Mercatone prebačen je u Zagreb – Lučko, koji je područje s velikom koncentracijom poduzeća i obrta, dok je podružnica iz Osijeka Trgovački centar Mercatone prebačen na atraktivnije mjesto u centru Osijeka. S ciljem poboljšanja konkurentnosti tekućih računa, pokrenuti su novi, još atraktivniji paket aranžmani Podravska banka gotovinski krediti, povezani sa tekućim računima građana – narančasti paketi, s još širim rasponom dodatnih objektima.

Prodaja aranžmana paketa tekućih računa građana rezultirala je naglim porastom indeksa unakrsne prodaje. Za nove klijente koji su odlučili prenijeti svoj mjesečni prihod u Podravsku banku, a stvoren je novi kreditni proizvod namijenjen refinanciranju postojećih obveza sa bivšom bankom – Welcome Present, čiji je cilj potaknuti transfer klijenata u Podravsku banku.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (611 ocjena)