Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

PBZ pozajmice

PBZ pozajmice – dostupne za sve građane kojima hitno treba novac

Danas više nije tako rijetka pojava da se pojedinac nađe u jednoj neugodnoj situaciji gdje nema dovoljno sredstava kako bi pokrio one nužne životne potrebe. Nekada se znaju dogoditi iznenadni troškovi za koje nismo spremni ih pokriti u tom trenutku. U mnogo slučajeva plaća nekada nije dovoljan za život te stoga mnogi snalaze kako da si osiguraju kvalitetan život. Jedna od popularnijih opcija su vam PBZ pozajmice koje vam omogućuju da brzo dođete novca kojeg možete trenutno koristiti.

PBZ pozajmice – jednostavna procedura ugovaranja pozajmice

PBZ pozajmice su dosada pomogli već tisućama ljudi koji su se našli u svakakvim situacijama gdje nisu imali novca da pokriju one osnovne mjesečne troškove. No, pozajmice su im uvelike pomogle da si poprave svoju financijsku stabilnost u kućanstvu te da se ponovno vrate na svoje dvije noge. Uz opciju ugovaranja pozajmice online, omogućili su im da na brz i jednostavan način dođu do novca iz vlastite udobnosti svojega doma bez nepotrebnog odlaska u banku. Kada se nalazite u stresnoj situaciji, zadnja stvar koja vam treba je dodatan izvor stresa što mnoge posjete u banku znaju uzrokovati. Upravo zbog te činjenice je PBZ pozajmica idealna opcija kada vam pod hitno treba gotovina.

PBZ pozajmice – isplata novca već isti dan

Uz mnoge prednosti koja PBZ pozajmica nudi, njegova glavna je definitivno minimalna potrebna dokumentacija koja će vam trebati prilikom ugovaranja pozajmice. U banci su reducirali listu potrebnih dokumenata koje se zahtijevaju za sklapanje ugovora za PBZ pozajmice, što je dodatno omogućilo da skoro svatko može ju dobiti. Sve što će vam trebati su samo vaša osobna iskaznica te kartica od tekućeg računa. Više nema potrebe za potvrdom od vašega poslodavca ili jamca. Dovoljno je samo da ste trenutno zaposleni ili umirovljeni te da svaki mjesec redovno dobivate svoj primanja u obliku plaće ili mirovine.

PBZ pozajmice – idealna solucija za rješavanje problema

Svakome se od nas može dogoditi neočekivani troškovi kao što su hitni popravak na vašemu automobilu, kupovina novog kućanskog uređaja, plaćanje kućanskih računa te ostali troškovi ne mogu dočekati sljedeću vašu plaću. Pošto se PBZ pozajmica daje na manji iznos i kratki rok uplate, idealna je za saniranje manjih troškova. Ujedno su odlična opcija za sve koji nisu spremni za duga zaduživanja. Pošto su pozajmice nenamjenske, možete ih koristiti za bilo kakvu situaciju gdje vam treba dodatan izvor novca. Ukoliko se vi nalazite u takvoj situaciji iz kojeg ne vidite svijetlo na kraju tunela, onda su vam PBZ pozajmice odlično rješenje.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (601 ocjena)