Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

PBZ krediti nenamjenski

PBZ krediti nenamjenski dostupni za sve građane!

Da li razmišljate o uzimanju kredita? Je li vam je pod hitno potreban novac? Htjeli biste realizirati vaše ideje i snove no za to vam je potreban novac? Ne znate koji kredit uzeti? Mi vam imamo najbolje rješenje za vas! PBZ krediti nenamjenski su vam najbolje rješenje koje postoji na današnjem tržištu kreditiranja! S ovim kreditom ćete moći pokriti bilo koju vrstu troška, bez obzira o čemu se točno to radilo. Uz PBZ krediti nenamjenski možete sve svoje snove i ideje pretočiti u stvarnost, bez obzira da li s ovim kreditom planirate obnoviti vaš životni prostor, uplatiti si egzotično putovanje u daleku zemlju ili pak želite si priuštiti nešto o čemu dugo sanjate. S ovim kreditom vam se mnoge mogućnosti otvaraju i sve je izvedivo! U nastavku ovoga teksta ćemo vam objasniti kako možete i vi već danas doći do nenamjenskoh kredita i skloptiti ugovor za kredit u PBZ banci!

PBZ krediti nenamjenski se lako ugovaraju!

PBZ krediti nenamjenski se vrlo lako ugovaraju, te vam za njih neće biti potrebna velika količina dokumenata kao što je to bilo prije dvadesetak godina. Sve što će vam biti potrebno od dokumentacije su vaši osobni dokumenti poput sken vaše osobne iskaznice, te potvrda od vašeg poslodavca. Ukoliko već jeste klijent PBZ banke neće vam biti potreban ispis vašeg računa jer sami imaju uvid u tome. Kada ste prikupili svu potrebnu dokumentaciju sljedeći vam je korak je odlazak do osobnog bankara, čiji sastanak možete i unaprijed dogovoriti preko njihove web stranice. Njihovi krediti su dostupni za širu masu populacije, te ne morate se brinuti da li će vam odobriti PBZ krediti nenamjenski ili ne. Bilo da ste trenutačno student ili ste već u mirovini, ili pak radite na određeno vrijeme ili za stalno, svatko može bez ikakvih problema predati svoj zahtjev za njihov kredit u bilo kojoj poslovnici PBz banke.

PBZ krediti nenamjenski se brzo isplaćuju!

Velika prednost kod PBZ krediti nenamjenski je to što ih možete korisiti u koje god svrhe vi želite. Dok kod drugih kredita koje se nalaze u ponudi morate navesti namjenu u koje mislite korisiti novac, kod PBZ krediti nenamjenski nije vam taj slučaj. Na ovaj način imate diskreciju kod korištenja novca i ne mora vaš osobni bankara znati na što mislite trošiti kredit. Osim toga, nenamjenski kredit se veoma brzo isplaćuje. Čim dobijete odobrenje za vaš zahtjev, možete u veoma kratkom vremenskom roku očekivati uplatu kredita na vaš bankovni račun! Ovo je odlično ukoliko vam pod hitno treba novac kako biste pokrili neki hitnio trošak. Bilo da se dogodio neki kvar na vašem automobilu pa ste ga morali odvesti na hitni popravak, morate podmiriti zadnje rate vaše školarine ili pak trebate sanirati neke popravke u vašem domu, nenamjenski kredit koji nudi PBZ banka vam je odlična opcija za sve navedeno i više!

         
Ocjena: 4.5 / 5 (607 ocjena)