Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

PBZ brzi kredit na bankomatu

PBZ brzi kredit na bankomatu ugovorite već sada!

Današnje tržište kredita je značajno napredovalo nego što je to bilo prije desetak godina, te mnoge banke donose razne nove inovativne ideje kreditiranja kako bi mogle nadmašiti svoju konkurenciju. Jedno od takvih ideja je PBZ brzi kredit na bankomatu koji omogućuje svojim klijentima da sami dođu do svojeg kredita na bilo kojem bankomatu bez da moraju gubiti mnogo svojeg dragocjenog vremena u poslovnici banke. Uz PBZ brzi kredit na bankomatu moći ćete bez ikakvog čekanja u redu doći do svojeg potrebnog kredita kada god to vama trebalo! Nema potrebe da se dalje mučite s čekanjem u redu kako biste mogli dobiti mali kredit. Sada više nema toga jer se PBZ pobrinuo da svi njihovi klijenti mogu na mirna i brz način doći do dodatnih finacijskih sredstava bez ikakvog problema ili zastoja. U nastavku ćemo vam navesti kako možete dobiti brzi kredit na bankomatu, za što ga možete koristiti te tko ga sve može i dobiti.

Kako dobiti PBZ brzi kredit na bankomatu?

Kada pričamo o PBZ brzi kredit na bankomatu, nikada nije bilo jednostavnije ugovoriti i dobiti kredit nego što je to upravo danas. PBZ je u zadnjih nekoliko godina unaprijedio svoje poslovanje te je obogatio svoju psotojeću ponudu kredita s novim i inovatnijom opcijom koja će definitivno biti svima od velike koristi. PBZ brzi kredit na bankomatu omogućuje široj populaciji da na vrlo jednostavan te brz način dođu do dodatnog izvora financijskih sredstava bez da moraju pritom posjetiti svoje osobnog bankara u poslovnici, već sve to mogu obaviti i sami preko njihovog bankomata. Sve što trebate napraviti je samo odabrati iznos kredita koji vam treba i rok otplate koji odgovara vašim mogućnostima te po trenutačnom odobrenju će vam bankomat isplatiti kredit u gotovini. Ovo je odlična opcija kada ste u velikoj žurbi, a hitno vam treba novac kako biste mogli odmah riješiti neke stvari koje su od velike vam važnosti. Daleko su iza nas dani kada ste morali skupljati hrpu papirologije i gubiti dane i sate čekajući u banci!

Tko može dobiti PBZ brzi kredit na bankomatu?

Osim što je PBZ brzi kredit na bankomatu omogućio, ujedno su učinili ovim kreditom lako dostupnih za sve građane, bez obzira jesu li njihovi korisnici i koji im je trenutačni status. Mnoge današnje banke stavljaju visoke kriterije kod svojih kredita, no to nije slučaj kod PBZ banke! Naime, oni su omogućili svoje kredite, posebice PBZ brzi kredit na bankomatu, da bude dostupan za sve građane koji su stariji od 18 godina. Nije im bitno jeste li student, umirovljenik ili osoba koja radi na ugovoru na privremeno ili stalno. Osim toga, ovaj kredit mogu ugovoriti i osobe koji nisu klijenti PBZ banke. Znaju da su današnje vremena nepredvidiva te stoga žele se pobrinuti da svatko može brzo i lako doći do dodatnog novca kada god im iskrsne nepredvidivi trošak koji ne mogu sami pokriti. Krediti njihovi se brzo ugovaraju te još brže odobravaju i isplaćuju na vaš račun ili u gotovini. Od sada možete otići do bilo kojeg PBZ bankomata i dobiti svoj kredit već danas!

         
Ocjena: 4.7 / 5 (637 ocjena)