Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

OTP banka Osijek

OTP banka Osijek, banka koja nije kao svaka druga

Znamo kako za važne stvari u našim životima moramo donijeti ispravne odluke. Ponekad pametni izbori mogu biti teški, osobito kada su u pitanju banke. Izbor banaka je poprilično isti u svakom većem gradu, i odabir banke ponekad može biti realan problem. Mnogi od nas postanu klijenti određenih banaka jer smo dobili preporuku od nekoga, ili smo jednostavno pomislili kako određena banka dobro zvuči s određenim ponudama. OTP banka Osijek, Zagreb ili bilo koji drugi grad je banka koja je tu za vas, bilo da je riječ o vašim poslovnim ili privatnim planovima. Zadovoljni klijenti su najbolja moguća preporuka i reklama a OTP banka Osijek to itekako zna. Kao jedna od jačih banaka u središnjoj Europi OTP banka je izbor mnogih kada je u pitanju podizanje kredita, bilo da kredit podižete prvi put ili vam je ovo već neki kredit po redu. OTP banka zaista nije banka kao i svaka druga, svom poslovanju pristupa na sasvim drugačiji način kako bi za sobom ostavila zadovoljne klijente koji će bez ustručavanja predložiti upravo OTP banku.

OTP banka Osijek, ponuda kredita

OTP banka Osijek ima ponudu kredita kao i bilo koja druga poslovnica OTP banke. Ako vam je za realizaciju nekog plana ili projekta potreban kredit, OTP banka Osijek je vaš najbolji partner u realizaciji. OTP banka u ponudi kredita nudi; kratkoročne, dugoročne, namjenske i nenamjenske kredite, gotovinske, stambene, hipotekarne kredite, kredite za umirovljenike, poslovne kredite itd. Širok spektar izbora kredita je upravo ono što čini OTP banku prvim izborom mnogih koji žele podići kredit iz nekog svojeg osobnog razvoja. Osobni bankar pomoći će vam u realizaciji kredita sa svim potrebnim informacijama i detaljima. OTP banka radi kreditni plan po mjeri vas, što znači da nećete ostati zakinuti ili dobiti kredit koji nije po vašoj mjeri. Sigurno znate bar jednu negativnu priču o kreditu, OTP banka želi izbjeći ovakve priče i zato svakome svom klijentu posvećuje jednako vremena kako bi se došlo do najboljih opcija koje zadovoljavaju i klijenta i banku.

OTP banka Osijek, internet bankarstvo

Modernizacija je sustigla sve, pa tako i većinu banaka. OTP banka Osijek zna važnost internet bankarstva. Ako ste možda stalni klijent OTP banke svakako vam preporučujemo da ugovorite opciju internet bankarstva koja štedi novac, vrijeme i živce. OTP banka Osijek nudi uz internet bankarstvo i odličnu korisničku podršku gdje bilo kada možete dobiti odgovore na vaša pitanja vezana za financije, kao i stručne savjete. Internet bankarstvo je postalo nešto bez čega se većina nas ne može zamisliti. Plaćanje računa, novčane transakcije, provjera stanja računa, uvid u vlastite financije bilo kada, sve je ovo samo mali dio usluge koje internet bankarstvo pruža svojim korisnicima. Dani kada smo čekali u redu u bankama polako postaju prošlost. OTP banka je među prvima ponudila opciju prijave za kredite online, što je rezultiralo manjim gužvama u bankama. Iako se cijeli proces oko kredita može riješiti online, ipak je potreban sastanak s osobnim bankarom kako bi se prošle određene stavke u kreditu. Ovakav način rada je mnoge klijente u jednu ruku natjerao da se više informiraju o kreditima. Zadovoljni klijenti rezultiraju i boljim radom banke, a OTP banka je toga svjesna.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (570 ocjena)