Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

OTP banka krediti za umirovljenike

OTP banka krediti za umirovljenike na raspolaganju svima!

OTP banka svoje djelovanje u Republici Hrvatskoj obavlja već 15 godina. Ova mađarska bankarska grupa počela je sa svojim radom kao nacionalna štedionica da bi se danas njen rad mogao vidjeti u 9 zemalja srednje i istočne Europe. OTP banka financirala je razne projekte i davala kredite kako bi se započeli mnogi poznati biznisi danas. Ne samo u Hrvatskoj, već na razini cijele srednje i istočne Europe OTP banka traži partnere i klijente koji pomoću kapitala mogu ostvariti svoje poslovne ideje. Kad su u pitanju krediti, OTP banka krediti za umirovljenike također su vrlo dobro poznati javnosti, a ovi krediti dizajnirani su na način da umirovljenici i dalje mogu slati zahtjeve za kredite. OTP banka krediti za umirovljenike pomoći će našim starijim građanima da ostvare neke ideje za koje im treba financijska pomoć. U svom nastojanju da svima pruži jednako, OTP osmislio je pravi kredit za svakog umirovljenika u ovom dijelu Europe.

OTP banka krediti za umirovljenike za sve Vaše potrebe!

OTP banka krediti za umirovljenike poslužit će svakome tko treba euro više. Ovaj nenamjenski kredit moći ćete iskoristiti kako god vi želite, a novcem ćete moći adaptirati prostore, putovati, organizirati veće obiteljske manifestacije, kao i još mnogo toga. Ovakvi krediti poslužit će svakom umirovljeniku jer uz dodatan kapital nikad nije kasno za ostvarivanje svojih planova. OTP banka krediti za umirovljenike također će Vam omogućiti da razmotrite i druge ideje kojima do sad možda niste davali dovoljno pažnje. Uz kredit koji se lako otplaćuje i brzo vraća, svatko će pronaći primjenu koja mu odgovara. OTP banka svojim je kreditima izgradila vrlo dobru reputaciju i pokazala se kao pouzdan financijski partner u većim i manjim projektima kad su u pitanju krediti. OTP banka nastavlja svoj rad u 9 zemalja na području srednje i istočne Europe, a isto tako najavljuje daljnje širenje u skladu sa svojim mogućnostima. Odabirom OTP-a birate sigurnog i pouzdanog partnera.

OTP banka krediti za umirovljenike omogućit će Vam ostvarivanje starih ideja!

Kad su u pitanju krediti, svatko od nas ima par ideja kako bi mogao potrošiti odnosno uložiti kapital. Krediti će Vam omogućiti da svoje ideje pretvorite u stvarnost. OTP banka krediti za umirovljenike omogućit će svakome da krene iznova. Kredite koristite nenamjenski i za one planove za koje još niste našli vremena. Kad su u pitanju krediti u OTP-u, OTP banka krediti za umirovljenike privući će svakog umirovljenika lako jer ovakvi uvjeti ne nude se u svakoj banci. Zato se odlučite na OTP i odaberite financijskog partnera koji zna što radi, koji ima vrlo pouzdan model poslovanja i uz kojeg ćete uvijek moći znati na čemu ste. OTP biraju mnogi naši sugrađani i vrlo su zadovoljni poslovnom etikom ove korporacije. Ostvarite sve što još niste uz dodatan vjetar u leđa koji će vrlo lako omogućiti upravo OTP. Uz takve kredite, teško je odbiti ono što nudi banka kao što je OTP.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (680 ocjena)