Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Online gotovinski krediti

Online gotovinski krediti, prednosti

Ako ste u potrazi za online gotovinskim kreditom, upisivanjem u internet pretraživanje online gotovinski krediti naići ćete na bezbroj ponuda. Ponuda online gotovinskih kredita sa strane banaka i naravno kreditnih kuća i drugih financijskih institucija. Što su online gotovinski krediti? Definicija je drugačija, naravno ovisi da li je riječ o banci ili kreditnoj kući. Mali broj banaka također bude online gotovinske kredite, i to preko njihovih virtualnih poslovnica. Banke nude veće kredite, s većim rokom otplate do 10 godina. U ponudi su također redovne fiksne kamatne stope i odobrenje uz nešto manje dokumentacije nego kada bi ste išli u poslovnicu banke. Kreditne kuće nude manju svotu kredita, cijeli proces od zahtjeva do realizacije i isplate kredita se odvija online bez ikakvih naknadnih potpisa u poslovnici. Također ovo su kratkoročni krediti, što znači da je rok otplate kraći i minimalan je iznos vračanja kredita. Iz navedenog možete vidjeti kako ponuda online gotovinskih kredita je prisutna u poslovnicama i online, na vama je da odlučite s čime vam je ugodnije poslovati.

Online gotovinski krediti, gdje zatražiti kredit

Online gotovinski krediti se kao i što samo njihovo ime navodi zatražuju online. Bankovni krediti ove vrste zahtijevaju određene slične uvjete kao i normalni krediti, i iako se cijeli proces vašeg ispunjenja odvija online, banka će vas pozvati na individualni sastanak prije odobrenja kredita s vašim osobnim bankarom gdje još morate naknadno potpisivati određene papire. S druge strane online gotovinski krediti putem kreditnih kuća striktno sve rješavaju putem online zahtjeva i obrasca. Važno je naglasiti kako je ova vrsta kredita nenamjenska vrsta kredita i može se iskoristiti u svrhu u koju vi želite, nije bitno da li se radi o plaćanju računa, putovanju, popravku, preuređivanju. Gdje zatražiti online kredit ovisi o vama. Izbor je svakako šarolik, sa strane banke i kreditnih kuća. U slučaju da vam je ovo prvi kredit koji razmatrate podići a potrebna vam je zaista manja svota novaca, preporučili bi svakako da prvo razmotrite banku kao vašu prvu opciju. Isto tako savjetujemo vam da prije ulaska u bilo koji kredit napravite proračun kako bi ste znali s koliko novaca možete raspoređivati.

Online gotovinski krediti, što morate znati

Bilo da dižete kredit prvi put ili da vam je ovo prvi put, morate biti pripremni na proces. Naglasili smo već kako su banke i kreditne kuće sasvim drugačije u pristupu prema kreditima. Dok banka prilikom apliciranja za online gotovinski kredit traži samo u početku iznos traženog kredita i popunjen obrazac s osnovnim podacima koji se šalje na provjeru i onda vas banka dalje kontaktira za daljnju dokumentaciju, kreditne kuće odmah prelaze na stvar. Kreditne kuće vam odmah naglašavaju što treba, to je popunjen zahtjev, obrazac i dokumentacija, nakon toga ponuda ide na obradu i u nekoliko minuta vam se povratno javlja da li ste ostvarili kredit ili ne. Bankama treba proces od tjedan i više dana. Kada čujete online gotovinski krediti mnogi ljudi upravo pomisle na kreditne kuće radi brzog novca na računu. Banke također zadnjih godina nude ponudu online gotovinski krediti, ali i dalje pomalo bezuspješno. Ono što morate svakako znati da je online gotovinski kredit kredit koji je nenamjenski, u bankama se nudi u većim svotama i dužim rokovima otplate, dok je u kreditnim kućama ovaj kredit kratkoročan. Kreditu se mora pristupiti realno, znajući svoje mogućnosti kako kasnije u budućnosti ne bi došlo do komplikacija.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (691 ocjena)