Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Oglasi za kredite pozajmice

Oglasi za kredite pozajmice mogu se naći gdje god pogledate. Surfate li internetom ili stojite na tramvajskoj stanici imate priliku vidjeti različite oglase koji nude kredite i pozajmice s određenim iznosom i rokom otplate. Naši oglasi za kredite pozajmice nisu samo oglasi s brojevima i slovima već sigurna usluga koju koristi preko 2 000 000 korisnika diljem svijeta i EU.  Pomogli smo tisućama korisnika koji i danas koriste naše usluge zajma novca. U Hrvatskoj svoje usluge predstavljamo na nov i inovativan način koji do sada niste imali priliku isprobati. Brzikredit.com prvi je uveo uslugu sms kredita kao i niz ostalih kratkoročnih usluga kreditiranja građana. Zatrebate li našu pomoć možete nam se obratiti s povjerenjem, jer novac će na vašem računu biti isplaćen u roku od 24 sata.

Oglasi za kredite pozajmice do 4000 EUR

Iako vam se na prvu čini kako je ovo možda mali iznos, on je itekako dovoljan da otplatite neplanirane troškove, tužbe, popravak vozila, stare račune, odete na odmor i slično. Kratkoročnom uslugom oglasi za kredite pozajmice mogu se zatražiti za samo nekoliko minuta. Nakon što prvi puta zatražite našu uslugu putem interneta, svaki sljedeći put to možete odraditi još brže i još jednostavnije, slanjem sms poruke. Ne nosite teret na leđima razmišljajući kako doći do novca. Spavajte mirno znajući da možete otplatiti svoje dugove na vrijeme!

Oglasi za kredite pozajmice bez javnih bilježnika i potvrda poslodavaca

Naši oglasi i usluge su definirane tako da na što jednostavniji i brži način dođete do novca. Pritom vas nećemo tražiti potvrde bilježnika niti dokumentaciju od poslodavaca. Uvjeti koje smo postavili u prijavnici od vas zahtijevaju samo osnovnu dokumentaciju kao i minimalno vrijeme potrebno da ispunite naš zahtjev. Ako zadovoljite naše uvijete možete očekivati novac na tekućem računu vrlo brzo.

Oglasi za kredite pozajmice mogu se zatražiti putem pc-a, tableta ili telefona

Danas gotovo da i nema osobe koja nema pristup internetu, zato smo svoje usluge usmjerili upravo takvim korisnicima. Naši oglasi za kredite pozajmice dostupni su vam online. Tražite li profesionalnu tvrtku koja vas neće prevariti došli ste na pravo mjesto. VodećI smo pružatelj financijskih mobilnih usluga u EU i svijetu. Kao takvi nudimo samo provjerene usluge koje smo prilagodili upitima naših klijenata.

Kada je najbolje vrijeme da se zatraže oglasi za kredite pozajmice

Usluga oglasi za kredite pozajmice nema idealno vrijeme kada bi se trebala zatražiti. U onom trenutku kada osjetite potrebu i želju da vam pomognemo, naši djelatnici stajat će vam na raspolaganju. Zahvaljujući poslovanju putem interneta imate nam se priliku obratiti u bilo koje vrijeme i s bilo kojeg mjesta. Stručno osoblje dat će vam profesionalan savjet i usmjeriti vas na uslugu koja je idealna za vas u tom trenutku. Sa svim uračunatim troškovima koje unaprijed možete vidjeti i izračunati, odredite iznos kredita, te vremenski period vračanja. Svi naši klijenti su jednaki i prema njima postupamo profesionalno, ne dijeleći ih po niti jednoj stavci. Uvjerite se i sami!

         
Ocjena: 4.7 / 5 (627 ocjena)